Vier exemplaren Maximum Security 2014 van Trend Micro liggen hier te wachten op een nieuwe eigenaar. Met deze alles-in-één bescherming voor al uw apparaten geeft Titanium Maximum Security u een onovertroffen bescherming en privacy voor alles wat u en uw gezin online doen. U ontvangt met dit pakket de bekroonde bescherming voor Android tablets/Android smartphones […]

Vier exemplaren Maximum Security 2014 van Trend Micro liggen hier te wachten op een nieuwe eigenaar. Met deze alles-in-één bescherming voor al uw apparaten geeft Titanium Maximum Security u een onovertroffen bescherming en privacy voor alles wat u en uw gezin online doen. U ontvangt met dit pakket de bekroonde bescherming voor Android tablets/Android smartphones en pc’s/laptops. Ook brengt dit pakket grondige privacy en beveiliging op Facebook, Google+ en Twitter. De robuuste voorzieningen voor ouderlijk toezicht maken het voor uw kinderen veilig online en met de online opslagruimte voor foto’s en andere digitale bestanden kunt u uw persoonlijke bestanden veilig back-uppen op internet. Is deze wedstrijd wat voor jou? Deelnemen dan… en snel!
Deelnemen aan deze wedstrijd is eenvoudig: geef gewoon het correcte antwoord op onze wedstrijdvraag. De winnaars worden persoonlijk via e-mail verwittigd en kunnen hun prijs daarna persoonlijk komen afhalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here