Tips

Internetvideo’s bewaren en bekijken

 

Lokaal Flash-filmpjes of -spelletjes bewaren om een eigen ‘best of’-collectie te starten? Veelbesproken YouTube-filmpjes afspelen bij iemand die niet over breedbandinternet beschikt? Met deze software kan dat allemaal.

2006 bracht een ware explosie van gebruikerscontent. Het aantal YouTube-filmpjes groeide exponentieel en ook Flash wordt erg vaak gebruikt. Meestal worden dergelijke bestanden rechtstreeks in de browser afgespeeld. Maar wat als u ze wilt laten zien aan iemand die geen toegang tot internet heeft?

In dit overzicht vindt u alles wat u nodig heeft om de moeilijk te grijpen filmpjes veilig op uw harde schijf te bewaren en vervolgens af te spelen buiten de webbrowser. We zochten gespecialiseerde downloadsoftware zoals Orbit, diverse spelers voor FLV-bestanden (YouTube) of SWF-bestanden (Flash) en zelfs een volwaardig alternatief voor Quicktime.

Met Quicktime Alternative kunt u de nieuwste filmtrailers in HD downloaden en met volledig scherm bekijken. Iets wat met de niet-betaalde versie van Quicktime niet mogelijk is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business