Een stel robots die alles vernietigen op hun pad, of een aardbeving met meteorietenregen? Action Movie FX brengt ze gratis naar je eigen filmpjes. Met Action Movie FX kan je zelf filmregisseur spelen. Je neemt een clip op van ongeveer zes seconden en kiest het gewenste effect. Daarna begint de applicatie met het genereren van […]

Advertentie

Een stel robots die alles vernietigen op hun pad, of een aardbeving met meteorietenregen? Action Movie FX brengt ze gratis naar je eigen filmpjes.

Met Action Movie FX kan je zelf filmregisseur spelen. Je neemt een clip op van ongeveer zes seconden en kiest het gewenste effect. Daarna begint de applicatie met het genereren van een actiefilmpje, zoals je in bovenstaande video kan zien.

De makers van de app pakken uit met Call Of Duty-gerelateerde effecten. Wij vonden de overige effecten trouwens minstens even cool: van een raketaanval tot robots die de boel laten ontploffen tot onbemande drones die ten aanval gaan – je kan het zo gek niet bedenken of de app kan het in je filmpje steken.

Action Movie FX is gratis beschikbaar als download in de Apple App Store. De app is ook geoptimaliseerd voor de iPad.

Advertentie