Wist je dat vissen wel degelijk langer dan drie sconden kunnen onthouden, de Chinese muur helemaal niet vanuit de ruimte te zien is en je spinazie wel mag opwarmen? Dat de eerste duikboot met varkensblazen tot zinken werd gebracht? Stuk voor stuk grappige weetjes van het Nederlandse magazine Know How. Buiten het magazine is er […]

Advertentie

Wist je dat vissen wel degelijk langer dan drie sconden kunnen onthouden, de Chinese muur helemaal niet vanuit de ruimte te zien is en je spinazie wel mag opwarmen? Dat de eerste duikboot met varkensblazen tot zinken werd gebracht?

Stuk voor stuk grappige weetjes van het Nederlandse magazine Know How. Buiten het magazine is er ook een website opgericht en nu is er dus ook een app.

De opzet van de app is eenvoudig: je ontvangt elke dag, eventueel via een push-melding. Zelf noemen ze het brainsnacks, maar noem het zoals je wil: het zijn stuk voor stuk leuke, interessante weetjes.

Die weetjes kan je daarna bewaren of delen via Social Media. Een teller in de app toont hoe lang het nog duurt tot je de volgende hersensnack krijgt. De app voorziet je zo elke dag weer van nieuwe, luchtige maar interessante weetjes – helaas zonder al te veel diepgang.

Know How is gratis beschikbaar in de Apple App Store.

Advertentie