RECENSIEOVERZICHT
PRO
CON

Dankzij de app Batterij Booster Pro voor iPhone krijg je te zien hoelang je nog kunt bellen, gamen of surfen. De app schotelt ook heel wat interessante tips voor om meer uit je batterij te halen.

Advertentie

De iPhone is een fantastisch toestel, maar de batterij raakt altijd veel te snel leeg. Wie zijn of haar toestel intensief gebruikt, haalt meestal het einde van de dag niet zonder extra laadbeurt. Batterij Booster Pro wil je helpen om de levensduur van je batterij te maximaliseren.

Wanneer je de app voor het eerst opent, krijg je een overzicht van allerlei indiciatoren. Zo krijg je onder andere te zien hoelang je toestel nog in stand-bymodus kan blijven, hoeveel uren je nog naar muziek kunt luisteren, hoe lang je kunt surfen enzovoort.

Interessanter is het tabje Maintenance. Hier krijg je de gezondheidstoestand van je batterij te zien. Is het te lang geleden dat je de batterij nog eens helemaal leeg hebt laten lopen? Dan geeft Batterij Booster Pro je een waarschuwing. Bovendien krijg je hier ook te zien hoelang het duurt om je toestel opnieuw helemaal op te laden aan de hand van een aftelklok. Indien gewenst kun je een push-bericht laten verschijnen zodra je accu helemaal geladen is.

Ook interessant is het tabje Tips. Hier krijg je dertien handige tips en trucs voorgeschoteld waarmee je de levensduur van je batterij kunt verlengen. De tips zijn gevarieerd: van voer altijd software-updates uit en minimaliseer het gebruik van location based apps tot schakel wifi en bluetooth uit als je die niet gebruikt en bescherm je iPhone tegen rechtstreeks zonlicht of andere warmtebronnen.

Wij zijn fan. De app oogt fraai, biedt heel wat nuttige informatie en heeft een gebruiksvriendelijke interface.