Partnerinfo

Maak kennis met de MSI Creator Z17

MSI Creator Z17
Ben jij een content creator of ingenieur op zoek naar een premium laptop die een stijlvol uiterlijk combineert met de laatste nieuwe hardware? Dan zit je goed bij de MSI Creator Z17.

De laptops van MSI staan al langer bekend om hun innovatie, uitstekende bouwkwaliteit en krachtige prestaties. MSI zorgt er dan ook voor dat het steeds opnieuw de markt voorziet van premium laptops die jouw productiviteit verhogen en je creaties naar een nieuw niveau tillen.

Stijlvolle technologie

Met de Creator Z17 combineert MSI een afgeronde en vloeiende vorm met strakke randen, waarbij postmodernistisch design wordt gecombineerd met moderne technologie, die “Technology meets Aesthetics” als overtuiging beschouwt en gebruikers op alle gebieden wil inspireren. 

MSI Creator Z17

Anders dan de traditionele notebooks op de markt, waarin het ontwerp meestal met strakke lijnen is, is het algehele ontwerp van de Creator Z17 gecombineerd met een beknopt CNC-gefreesd aluminium chassis en Lunar Grey-uiterlijk, een perfecte combinatie van introverte textuur, moderniteit en bruikbaarheid.

Display van hoge kwaliteit

De nieuwe Creator Z17 zorgt voor een uniek perspectief met zijn ontwerp op basis van de gouden ratio. Dit vertaalt zich onder andere in een 16:10 beeldverhouding die zorgt voor nog meer verticale schermruimte, waardoor je meer plaats hebt voor je ontwerpen of het bewerken van video’s. 

Creator Z17

Het 17-inch QHD touch display (2560×1600 pixels) met verversingssnelheid van 165Hz zorgt voor heerlijk vlotte bewegingen en ongeziene scherpte. Met 100% DCI-P3 ondersteuning en een Delta E<2 worden kleuren levensecht weergegeven, zodat jij de focus volledig op je ontwerp kan leggen. De Creator Z17 is bovendien uitbreidbaar met een smartphone of tablet als tweede scherm dankzij de ondersteuning voor Duet Display, waardoor je workflow nog overzichtelijker wordt.  

Maximale prestaties

Om jouw content tot leven te brengen is de MSI Creator Z17 uitgerust met de beste high-end hardware. Zo is de laptop verkrijgbaar met maximaal een 12e generatie Intel Core i9-processor en een NVIDIA GeForce RTX 30-serie grafische kaart die tot twee keer meer renderprestaties levert en dubbel zoveel geheugen heeft als de 20-serie. Dit maakt het bewerken van 8K HDR RAW video en ontwerpen van 3D-modellen eenvoudige dan ooit.

MSI Creator Z17

Met ruimte voor 64 GB DDR5-4800 RAM-geheugen kan je bovendien probleemloos multitasken met veeleisende programma’s, terwijl de MSI Cooler Boost Trinity+-technologie ervoor zorgt dat alles koel blijft. Data overbrengen doe je aan maximaal 40 Gbps dankzij twee Thunderbolt 4-aansluitingen en twee razendsnelle PCIe Gen4 sloten voor SSD’s. Verder kan je genieten van supervlot surfen dankzij WiFi 6E-ondersteuning en zorgt de 90Whr batterij met ondersteuning voor snelladen ervoor dat je ook zonder lader productief kan zijn.

Bovenstaande elementen zorgen er samen voor dat de MSI Creator Z17 de ultieme laptop is voor video editors, ingenieurs, grafisch ontwerpers en iedereen die bezig is met een vorm van veeleisende content creatie. De high-end hardware zorgt ervoor dat je productiviteit de hoogte in schiet, terwijl het stijlvolle ontwerp overal indruk maakt. Zo kan jij je focussen op het allerbelangrijkste: het maken van de best mogelijke content.

Meer weten over de MSI Creator Z17? Ontdek het op MSI.com.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business