flexmail

Wil je je mailcampagnes naar een hoger niveau tillen? Profiteer dan van de exclusieve Black Friday-deal van Flexmail!

Eindigen jouw marketingmails steeds in de spambox van je (potentiële) klanten? Flexmail helpt je met het uitbouwen van een email marketing platform dat je werk zo eenvoudig mogelijk maakt en toch de gewenste resultaten oplevert. Met de e-mailmarketing software van Flexmail kan je op een eenvoudige manier je mailcampagnes inhoudelijk verzorgd maken en de juiste doelgroep voor elke mail selecteren. Bovendien staat het enthousiaste team van Flexmail je met raad en daad bij om je mailcampagnes nog beter te maken.

Jij kan gewoon focussen op het versturen van propere marketing mails die effectief aankomen en die door zo veel mogelijk mensen worden gelezen. Als het dan toch even niet meezit, val je altijd terug op kick-ass support van echte mensen die jou willen zien slagen.

Black Friday: 50% korting op jaarabonnement

Ter ere van Black Friday pakt uit Flexmail uit met een niet te missen deal. Elke klant die dit weekend een jaarabonnement bestelt, krijgt 50% korting op zijn eerste jaar. Zo krijgen je alle tijd om te experimenteren en je mailingstrategie uit te bouwen. Na dat eerste jaar val je automatisch terug op de standaard 10% korting op jaarabonnementen.

De deal loopt vanaf vrijdag 26/11 tem maandag 29/11 en is geldig voor alle formules die Flexmail aanbiedt, ongeacht het aantal contacten. Twijfel je toch nog, dan heb je recht op een gratis proefperiode van 30 dagen om te testen of het gras echt groener is met Flexmail.

Waarom kiezen voor Flexmail?

  1. Een Belgische e-mail software voor wat jij vandaag én morgen nodig hebt
  2. Killer support met échte mensen die jou helpen slagen
  3. Tips zodat je mails stuurt waar jouw klanten écht op zitten wachten

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here