Partnerinfo

Ontdek de MSI Summit E13 Flip Evo en Summit E16 Flip zakelijke 2-in-1-laptops

MSI Summit Series zakelijk
Ben jij op zoek naar een zakelijke laptop die je productiviteit de hoogte in jaagt omdat hij eender welke uitdaging aankan? Dan zit je goed bij de Summit-reeks van MSI.

De laptops van MSI staan al langer bekend om hun innovatie, uitstekende bouwkwaliteit en krachtige prestaties. MSI zorgt er dan ook voor dat het steeds opnieuw de zakelijke laptopmarkt voorziet van premium laptops die jouw productiviteit én flexibiliteit verhogen en je toelaten om je zaak naar het volgende niveau te tillen. 

Gouden ratio

De nieuwe Summit E13 Flip Evo en Summit E16 Flip zetten hier de toon met hun unieke ontwerp op basis van de gouden ratio. Deze is zichtbaar in de plaatsing van het logo, maar vertaalt zich ook in een 16:10 beeldverhouding. Zo krijg je nog meer verticale schermruimte, waardoor je makkelijker lange teksten kan lezen.  

Daar blijft het echter niet bij, want dankzij een scharnier van 360 graden beschikken beide laptops over de ultieme 2-in-1 functionaliteit. Van de klassieke laptopvorm voor maximale productiviteit tot de tabletmodus die overleggen tijdens meetings zoveel eenvoudiger maakt, de Summit E13 Flip Evo en Summit E16 Flip staan je bij in elke situatie. Dit doen ze in hun beste pak, met de speciale Ink-Black of Pure-White behuizing die jouw uitstekende smaak duidelijk maakt aan elke zakenpartner die je tegenkomt. 

Maximale prestaties

Met goede looks alleen kom je er echter niet en daarom zijn deze zakelijke krachtpatsers van MSI ook voorzien van high-end hardware. Zo is de Summit E13 Flip Evo gecertificeerd met Intel Evo, een garantie voor de best mogelijke prestaties. We vinden een 11e generatie Intel Core i7-processor terug en een Intel Iris Xe grafische kaart die samen tot wel tien procent efficiënter zijn dan in soortgelijke laptops. Daarbovenop kan je genieten van maar liefst 20 uur aan batterijduur en supervlot surfen dankzij WiFi 6E-ondersteuning. Data overbrengen doe je aan maximaal 40 Gbps dankzij de twee Thunderbolt 4-aansluitingen en een razendsnelle PCIe Gen4 SSD.

Om je gegevens te beschermen is er voorzien in TPM2.0 hardware-beveiliging. Je privacy is dan weer gewaarborgd dankzij de fysieke schakelaar van de webcam, zodat je op elk moment het beste van jezelf kan geven. MSI AI Noise Reduction en Noise Cancellation zorgen dan weer voor een prima beeld en heldere audiokwaliteit bij elke vorm van online communicatie. 

Summit E16 Flip met NVIDIA GPU 

De Summit E16 Flip mag zich de dunste 16-inch 2-in-1-laptop op de markt noemen en is voorzien van alles dat we ook in de Summit E13 Flip Evo vinden. De Summit E16 Flip is echter voorzien van een NVIDIA grafische kaart voor zij die nood hebben aan extra rekenkracht voor grafisch veeleisende taken. Dynamic Cooler Boost zorgt er in dat geval voor dat de laptop fris blijft, terwijl het geluid zich beperkt tot 35 decibel. Een pak minder dan de 45 tot 60 decibel van de concurrentie.

Tot slot maken de Summit E13 Flip Evo en Summit E16 Flip nog het verschil dankzij de MSI Pen. Deze is minimalistisch en stijlvol en komt uitgerust met 4096 drukniveaus voor uitstekende nauwkeurigheid. De MSI Pen kan bovendien ook ingezet worden tijdens presentaties als handige afstandsbediening. 

Meer weten over de Summit E13 Flip Evo en Summit E16 Flip? Ontdek ze op MSI.com.

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business