ESET

ESET behaalde de AAA-prijs, de hoogst mogelijke, voor zijn ESET Endpoint Security solution -oplossing in SE Labs’ Q3 Enterprise Endpoint Protection awards.

Advertentie

Dit jaar is het  de tweede keer dat ESET wordt beloond met de hoogste onderscheiding van SE Labs. In het eerste kwartaal van 2020 kreeg ESET dezelfde beoordeling.

SE Labs is een onafhankelijk testbedrijf dat tot doel heeft de beveiliging van informatietechnologie te verbeteren door de evaluatie van producten en diensten die ontworpen zijn om aanvallen te detecteren, tegen indringers te beschermen of beide. Tussen juli en september 2020 testte het lab negen beveiligingsoplossingen voor endpoints om te evalueren hoe effectief die producten zijn in het detecteren en beschermen tegen realtime bedreigingen. ESET Endpoint Security behaalde een totale nauwkeurigheidsclassificatie van 1.135, de op een na hoogste score van alle geteste beveiligingsoplossingen.

Robuuste oplossingen

ESET Endpoint Security, combineert robuuste antivirus- en netwerkbeveiligingssoftware om bedrijven te beschermen. Tijdens het testproces werd het blootgesteld aan een mix van doelgerichte aanvallen, real-world openbare e-mails en webgebaseerde bedreigingen. De resultaten tonen aan dat de oplossing effectief is in het blokkeren van kwaadaardige URL’s, het behandelen van exploits e

Jiri Kropáč, hoofd van Threat Detection Labs bij ESET, verklaart: “ESET Endpoint Security biedt klanten het best mogelijke beschermingsniveau. Het ontvangen van deze AAA-rating van SE Labs is daar een bewijs van. We verbeteren voortdurend onze technologie en passen die aan om een evenwicht te bieden tussen geavanceerde detectie, preventie en optimale prestaties. In het rapport komt dit tot uiting in de erkenning van het vermogen van de oplossing om kwaadaardige URL’s te blokkeren en applicaties te classificeren.”n het correct classificeren van legitieme applicaties en websites.

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here