Partnerinfo

Maak kennis met de ASUS ZenBook Flip S UX371

ASUS ZenBook Flip S
De ASUS ZenBook Flip S UX371 is een flexibele 2-in-1 laptop die in staat is de allerbeste prestaties te leveren. Het 4K OLED-display zorgt voor een perfecte kleurweergave, terwijl het elegante ontwerp indruk maakt in professionele omgevingen.

Met de ZenBook Flip S UX371 combineert ASUS elegante verfijning met een geheel nieuw ontwerp dat deze laptop aantrekkelijker maakt dan ooit. Het slanke 4K UHD OLED NanoEdge-beeldscherm en het 360° ErgoLift-scharnier maken de ZenBook Flip S ultracompact en uiterst veelzijdig, terwijl de 11e generatie Intel Core processor en Intel Iris Xe graphics moeiteloze prestaties leveren voor productiviteit en creativiteit onderweg. 

Als professional wil je het verschil maken en in het geval van de ZenBook Flip S doe je dat door een vleugje luxe toe te voegen aan je gebruikservaring. De laptop is buitengewoon elegant, met Red Copper diamantgeslepen accenten die de tijdloze Jade Black-afwerking perfect aanvullen. Een geborsteld aluminium sierbalk boven het rand-tot-rand toetsenbord voegt een subtiele afwerking toe. De laptop is traditioneel te gebruiken of in tabletvorm met de bijgeleverde stylus, met een indrukwekkend totaalpakket tot gevolg. 

Ultieme draagbaarheid, eenvoudige connectiviteit

Je smaak zal nooit ter discussie staan en door zijn enorme draagbaarheid kijk je er nooit meer tegenop om je laptop met je mee te nemen. Met zijn dunne ontwerp van 13,9 millimeter en gewicht van slechts 1,2 kilogram past deze ZenBook makkelijk in eender welke tas. Productiviteit onderweg verzekerd dus en ook op het vlak van connectiviteit hoef je niet in te boeten. De ZenBook Flip S is voorzien van twee supersnelle Thunderbolt 4 USB-C-aansluitingen, een USB-A 3.2 Gen 1-poort en een HDMI-aansluiting om aan al je behoeften te voldoen. WiFi 6 maakt het plaatje compleet door voor de ultieme draadloze connectiviteitsoplossing te zorgen in combinatie met de ASUS WiFi Master-technologie, die ASUS WiFi Stabilizer en ASUS WiFi SmartConnect omvat, zodat je kan werken of ontspannen op het snelste en meest stabiele netwerk. 

Ook over je batterijpercentage hoef je je geen zorgen te maken, want deze laptop heeft een extreme accuduur tot wel 15 uur. Bovendien kan je hem in slechts 49 minuten alweer 60 procent opladen dankzij de ingebouwde snellaadtechnologie. Enorm handig als je tijdens de lunchpauze wil bijladen voor de rest van de dag. De ZenBook Flip S ondersteunt ook ASUS USB-C Easy Charge, zodat je hem snel kunt opladen met behulp van een USB-C Power Delivery-gecertificeerde lader of hem van nieuwe stroom kan voorzien met elke standaard USB-C lader, zoals een vliegtuiglader, een draagbare lader of een power bank.

Ongezien 4K UHD OLED-display met ultradunne bezels

Het briljante 13.3-inch 4K UHD NanoEdge OLED HDR-scherm op de ZenBook Flip S levert uitzonderlijk gedetailleerde en realistische beelden, met ultralevendige PANTONE gevalideerde kleurnauwkeurigheid en een 100% DCI-P3 kleurengamma dat voor bioscoopkwaliteit zorgt. Het display is ook VESA DisplayHDR 500 True Black-gecertificeerd voor diepe zwarttinten en een groter dynamisch bereik, en biedt TÜV Rheinland-gecertificeerde Eye Care, waardoor dit meeslepend ontwerp met dunne bezels een uitmuntende allrounder is voor werk of ontspanning.

Waar je ook bent, de ZenBook Flip S zorgt voor opmerkelijke prestaties. Zo is de laptop Intel Evo-gecertificeerd om hoogwaardige mobiele prestaties, sublieme beelden en uitmuntende energie-efficiëntie te leveren. De combinatie van Windows 10 Pro met de laatste nieuwe 11e generatie Intel-processor, Iris X graphics, een supersnelle PCIe 3.0 M.2 NVMe SSD en 16Gb RAM zorgen voor een laptop die zware applicaties zonder problemen aankan en zelfs de meest veeleisende multitasker tevreden zal stellen.

ASUS ZenBook Flips S

Oog voor maximale productiviteit

Urenlang werken op de ZenBook Flip S doen je in het allergrootste comfort dankzij het nieuwe edge-to-edge toetsenbord dat de beschikbare ruimte optimaal benut en de productiviteit verhoogt. De laptop is bovendien voorzien van het innovatieve ASUS NumberPad 2.0, een touchpad dat meteen ook dienst doet als numeriek toetsenblok. Zelfs wanneer het NumberPad is geactiveerd, kan het touchpad dankzij de intelligente software worden gebruikt voor cursorbesturing.

Tot slot maakt de samenwerking tussen ASUS en audioproducent Harman/Kardon het mogelijk om muziek, podcasts, webinars of je favoriete Netflix-reeks te ervaren met audio van bioscoopkwaliteit. Een speciale slimme versterker zorgt voor maximaal volume met minimale vervorming, voor krachtig, helder geluid. Ideaal voor werk én ontspanning. 

Hoe je workflow er ook uitziet, de ASUS ZenBook Flip S UX371 weet er ongetwijfeld raad mee en levert met deze 2-in-1 laptop de perfecte all-in-one oplossing af. Dankzij zijn mix van een adembenemend 4K OLED-beeldscherm, alle nodige connectiviteit (waaronder Thunderbolt 4) en elegant ontwerp met een vleugje luxe, kan jij de focus leggen op wat echt belangrijk is: Je maximale potentieel bereiken professional.

Ontdek alles over de ZenBook Flip S UX371 op ASUS.com

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business