Mollie Recurring. Herhaalbetalingen zonder gedoe.

Abonnementen zijn een nieuw bedrijfsmodel in de e-commerce en dat vraagt om flexibele en simpele betaaloplossingen.

Nieuw businessmodel bestormt de markt

Terug naar de abonnementskoorts. Je ziet het steeds vaker: consumenten gaan niet meer naar de winkel voor hun spullen, ze abonneren zich erop. Ondernemers spelen hierop in door hun producten en diensten in abonnementsvorm aan te bieden, van koffie tot wekelijkse krat verse seizoensgroenten. Geen onverwachte wending binnen e-commerce, in Amerika doen ondernemers al jaren succesvol zaken via abonnementen. Kijk naar Netflix, Starbucks en Spotify. Ook in Nederland is het abonnementshek van de dam. HelloFresh voorziet consumenten dagelijks van ingrediënten voor hun avondmaal, Albert Heijn volgde met een boodschappenbox en haak je aan bij Boldking, dan ontvang je maandelijks automatisch een nieuwe set scheermesjes thuis.

 

“Als developer wil je liever niets te maken hebben met alle edge-cases die betaalmethodes zoals creditcard en SEPA-incasso hebben. Bij Mollie maken we complexe zaken simpel – zoals we ze zelf ook graag zouden willen zien. Met de uitbreiding van Mollie Recurring in onze Mollie API hebben we terugkerende betalingen opgelost zoals je van Mollie zou verwachten: slechts een paar regels code nodig en klaar.” – Adriaan Mol (Oprichter Mollie)

Mollie’s core business als basis voor ondernemers

Abonnementen aanbieden is een slimme zet voor ondernemers. Het verlaagt de drempel voor consumenten om een product of dienst herhaaldelijk af te nemen. Alleen de eerste keer hoeven ze hun betaalgegevens in te voeren en verifiëren. Volgende afschrijvingen gaan vanzelf, zonder extra handelingen. Maar hoe soepel herhaalbetalingen ook lopen aan de voorkant, aan de achterkant zijn ze complex. Bankgegevens zijn fraudegevoelig, waardoor veilig betalen vaak op dure, complexe en ondoorzichtige structuren leunt. Dit maakte automatische periodieke afschrijvingen tot nu toe geen lucratieve zaak voor ondernemers. Wij hebben alle kennis in huis om technische obstakels betaalbaar en veilig uit handen te nemen.

Niet cheap, wel goedkoop

Mollie Recurring is een oplossing waarmee alle ondernemers periodieke betalingen simpel en betaalbaar kunnen incasseren. Functioneel al behoorlijk baanbrekend, maar al helemaal innovatief in de manier waarop wij het aanbieden. Allereerst kost de koppeling niks extra’s. Bovendien is Recurring binnen een kwartier geïntegreerd, veilig tot op het laatste cijfer en transparant tot in de kern van de code. Naar de administratie heb je geen omkijken. Van facturatie tot data-opslag en van betalingen opvolgen tot terugboekingen: processen verlopen via een beveiligd en gecertificeerd Mollie-platform. Automatische incasso van flexibele betalingen? Ook mogelijk. Denk aan bij- en aanbetalingen, extra aankopen of leuke acties, zonder dat de klant een vinger hoeft uit te steken.

Voor iedereen geschikt

Met Mollie Recurring zijn wij het eerste online betaaldienstverlener die terugkerende betalingen mogelijk maakt voor elk type ondernemer. Of je nu je wekelijkse worteloverschot aan de buurt wilt verkopen, een leuk idee hebt voor gepersonaliseerde kledingselectie of festivalgangers via creditsystemen wilt laten betalen. Start-ups en huis-tuin-en-keukenondernemers kunnen er net zo makkelijk mee aan de slag als commerciële zwaargewichten. Recurring faciliteert en ontzorgt, zodat ondernemers zich weer met ondernemen kunnen bezighouden.

 

Deze advertorial wordt aangeboden door Mollie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business