Auto
auto

[Partnerinfo] Op zoek naar een nieuwe wagen met een zakelijke uitstraling? Deze vijf modellen zijn alvast het overwegen waard.

Advertentie

 

Wanneer u op zoek bent naar een auto met een zakelijke uitstraling, wilt u natuurlijk vanzelfsprekend ook dat deze een streling voor het oog is. Maar gezien het duizelingwekkend hoge cijfer van soorten wagens dat dagelijks op de markt gebracht wordt, is het niet altijd even gemakkelijk om volledig bij te zijn met de mooiste en belangrijkste modellen die er te vinden zijn. Daardoor riskeert u een auto te kopen die toch niet helemaal wat voor u blijkt te zijn. Om zo een risico te vermijden, lijst ikwilvanmijnautoaf.be in dit artikel de vijf mooiste zakelijke wagens op.

 

1. Mercedes C-Klasse
De Mercedes C-Klasse geldt al jaren als een van de mooist uitziende wagens die schoonheid combineert met een zakelijke en zekere professionele uitstraling. Het erg gelikte model is een ongetwijfeld schot in de roos en werd al meermaals verkozen als beste bedrijfswagen van het jaar. Zeker de moeite om uit te proberen waard.

 

2. BMW 5
Ook de BMW 5 is niet bepaald een nieuwkomer op de markt. Maar hoewel het feit dat deze wagen al enige tijd op de markt te vinden is, wordt haar uitvoering nog jaarlijks herzien. Dit zorgt ervoor dat de BMW 5 er met haar scherpe design nog steeds heel erg mag wezen. Een zakelijke look gecombineerd met een bijzondere schoonheid.

 

3. Ford Focus
De afgelopen jaren heeft Ford kwalitatief gezien een enorme inhaalbeweging gemaakt. Waar vroeger wel eens gezegd werd dat Ford langzaamaan dood zou bloeden als het niet snel met een inventief idee kwam, heeft het bedrijf zichzelf met de Ford Focus volledig heruitgevonden. Een uiterst moderne bedrijfswagen is het, die cool is en toch een soort zachtheid uitstraalt.

 

4. Peugeot 5008
De Peugeot 5000 houdt perfect het midden tussen een comfortabele gezinswagen en een prachtige en zakelijk uitziende bedrijfswagen. Ideaal voor elke échte man die naast een job ook een familie heeft.

 

5. Opel Corsa
Een van de sterkste zakelijk uitziende wagens die technische hoogstandjes combineert met een prachtig uiterlijk vertoon is de Opel Corsa. Een ongetwijfeld schot in de roos.

Advertentie