Op 14 november 2019 organiseert Sophos weer haar befaamde Sophos Security Day België. Dit keer wordt het event georganiseerd bij Den Berg in Londerzeel, een prettig gelegen locatie met veel parkeermogelijkheden. Mis het grootste regionale event van het jaar niet! Met een volledig nieuwe locatie beloven wij je dat je komst zal resulteren in een zeer goed gespendeerde middag met veel nieuwe informatie, gezelligheid en inspiratie om op voort te bouwen.

Cybersecurity Evolved

Wist jij bijvoorbeeld dat 83% van de IT-Managers zegt dat malware moeilijker te stoppen was dit jaar dan het was om ze afgelopen jaar te stoppen? Waarom? Dat komt doordat cyber criminelen verschillende soorten technieken toepassen in hun zeer geavanceerde aanvallen, waarbij veel security oplossingen niet voldoende bescherming bieden om een bedrijf te beschermen tegen de verschillende soorten lagen aanvallen van hackers. En precies daarom is het tijd om de cybersecurity van je bedrijf te evolueren.

 

Geniet samen met Sophos van dit event waarbij “evolve” als uitgangspunt van de dag genomen wordt. Tijdens dit evenement wordt je alles verteld over de geavanceerde aanvallen en hoe jij met praktische tips en strategieën een datalek kan voorkomen.

 

Het programma is zo goed als rond. Ook zijn er nog mogelijkheden voor suggesties die je kan delen met [email protected]. Het programma bestaat nu onder andere uit:

– Chris Howell: Solving the Toughest Challenges in Cloud Security

– Paul Ducklin: 30 years of Ransomware + Live hacking demonstration

– En nog veel meer…

 

Heb je interesse en ben je geïnteresseerd op geupdate te worden over cybersecurity? Registreer je dan direct gratis via deze link: https://events.sophos.com/sophossecuritydaybelgium2019

 

Sophos hoopt je te zien op 14 november van 12.00 uur tot 18.00 uur in Londerzeel!