Intuo beantwoordt met zijn HR tool die bedrijven helpt om de betrokkenheid van de medewerkers te verhogen duidelijk aan een sterke behoefte. Het Gentse bedrijf kan voor 2017 heel mooie groeicijfers voorleggen. Niet alleen in eigen land, maar ook in Nederland. Via een eigen Nederlands kantoor in Utrecht én een doorgedreven partnerschap met de Nederlandse Human Capital Group wil Intuo in 2018 zijn sterke groei boven de Moerdijk nog versnellen.

Advertentie

 

Forse groei

Intuo kondigt een nieuwe stap aan in zijn internationale expansie met de opening van een vestiging in Nederland én een strategisch partnerschap met de Human Capital Group. 2017 is voor de Gentse startup een fantastisch jaar geweest met een algemene groei in omzet van 293% in 2017. Tegelijk is de omzet in Nederland zelfs met 711% toegenomen. “Het bewijst dat niet alleen het Belgische, maar ook het Nederlandse bedrijfsleven klaar is voor een nieuwe aanpak om de medewerkers centraal te plaatsen. Wij willen absoluut streven naar verhoogde personeelsretentie, het behoud van onze werknemers.”, geeft CEO Tim Clauwaert aan.  “De technologie van ons platform helpt bedrijven om één van de grote kwalen van vandaag – de te beperkte betrokkenheid van de medewerkers bij de kernwaarden van organisaties – aan te pakken, zodat bedrijven twee vliegen in één klap kunnen slaan: het geluksgevoel van hun medewerkers op de werkvloer verhogen én betere resultaten halen.”
 

Nederland is er klaar voor

Intuo heeft een systeem ontwikkeld dat aan de hand van permanente feedback een einde kan maken aan de jaarlijkse evaluaties – die recent nog gehekeld werden door professor Frederik Anseel, vicedecaan research aan de Londense King’s Business School – wegneemt. De technologie blijkt ook in Nederland enorm aan te slaan en daarom heeft Intuo nu een strategisch partnerschap gesloten met de Human Capital Group (HCG), die de technologie zal uitrollen bij Nederlandse klanten. HCG is één van de grootste HRM adviesorganisaties in Nederland. Jan Tjerk Boonstra, principal van HCG toont zich bijzonder verheugd over het samenwerkingsakkoord met Intuo. “Uit alle onderzoeken blijkt dat medewerkers graag meer regie willen hebben over hun eigen werk. Er wordt nog altijd vooral veel lippendienst bewezen aan het “empoweren” van de medewerkers. Intuo heeft met zijn platform bewezen hoe het centraal zetten van de medewerkers concreet mogelijk is. Het gaat om een unieke combinatie van toptechnologie en dialoog tussen mensen. Dat sluit perfect aan bij onze eigen visie en missie. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we samen met Intuo ook dit jaar het platform bij nog veel organisaties zullen kunnen uitrollen.”

Advertentie