Partnerinfo

[Partnerinfo] INTUO groeit in Nederland en tilt performance en talent management op een hoger plan en zet daarin een volgende grote stap samen met Human Capital Group

Mensen die de regie over hun werk willen nemen, die betrokken zijn en die de wil hebben om continu te leren en beter te worden, dat wordt meer en meer het verschil tussen de beste bedrijven en ‘de rest’. En juist de beste bedrijven beseffen dat daarmee de meest optimale performance wordt gerealiseerd. Die organisaties en hun empowerde medewerkers hebben met de HR tool van Intuo een zeer belangrijke bouwsteen voor het ondersteunen van die wijze van werken en organiseren. De samenwerking tussen Intuo en Human Capital Group voorziet in een grote behoefte van organisaties om simpeler en wendbaar georganiseerd te zijn en medewerkers meer autonomie en zelfregie te geven zodat klanten beter worden geholpen en medewerkers veel meer zelf ‘achter het stuur zitten’ met betrekking tot hoe ze hun werk doen.

 

Forse groei

Intuo kondigt een nieuwe stap aan in zijn internationale expansie met dit strategisch partnerschap met de Human Capital Group. 2017 is voor de Gentse startup een fantastisch jaar geweest met een algemene groei in omzet van 293% in 2017..  “De technologie van ons platform helpt bedrijven om één van de grote kwalen van vandaag – de  beperkte betrokkenheid van de medewerkers bij  organisaties – te verhogen, zodat organisaties twee vliegen in één klap kunnen slaan: medewerkers ondersteunen met een tool die regie en verantwoordelijkheid over het eigen werk mogelijk maakt en daarbij substantieel bijdraagt aan betrokkenheid en werkgeluk én betere resultaten halen”, zegt Tim Clauwaert CEO van Intuo.
 

Nederland is er klaar voor

Intuo heeft een systeem ontwikkeld dat alle relevante factoren om succesvol in het werk te kunnen zijn op een samenhangende wijze integreert.  Jan Tjerk Boonstra, principal consultant van Human Capital Group is bijzonder verheugd over de samenwerking met Intuo. “Uit alle onderzoeken blijkt dat medewerkers graag meer regie willen hebben over hun eigen werk. Er wordt nog altijd vooral veel lippendienst bewezen aan het “empoweren” van de medewerkers. Intuo heeft met zijn platform bewezen hoe het centraal zetten van de medewerkers concreet mogelijk is. Het gaat om een unieke combinatie van slimme  – en in dit geval werkbare – technologie en dialoog tussen mensen. Dat sluit perfect aan bij waar onze klanten behoefte aan hebben en de al langer gaande discussie in Nederland over het stoppen met niet effectieve beoordelingsprocedures en gesprekken. We bieden nu samen een perfecte oplossing die past bij wendbare organisaties, die continu willen leren en verbeteren en daarin de eigen mensen alle ruimte maar ook alle mogelijkheden geven.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business