Partnerinfo

[Partnerinfo] Cargotec ontwikkelt intelligente vrachtafhandeling met wereldwijde IoT-connectiviteitsdiensten van Orange Business Services

Orange en Cargotec sluiten een driejarige multi-miljoenen deal voor wereldwijde IoT-connectiviteit

 
Orange Business Services en Cargotec hebben een driejarige, miljoenen euro-overeenkomst getekend voor wereldwijde IoT-connectiviteit waarmee Cargotec goederen op een efficiënte en veilige manier in beweging kan houden. Cargotec, met hoofdkantoor in Finland, is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor vracht- en laadverwerking. Vrachtverkeer is een van de essentiële diensten die onze wereldwijde maatschappij draaiende houdt. Miljoenen artikelen, van grondstoffen tot consumentenproducten, worden 24 uur per dag lokaal en tussen landen vervoerd.
 
De werkgebieden van Cargotec – Kalmar, Hiab en MacGregor – zijn toonaangevende spelers op hun gebied en hebben een unieke positie om wereldwijde vrachtstromen te optimaliseren en duurzame klantwaarde te creëren. Kalmar biedt vrachtafhandelingsapparatuur en geautomatiseerde terminaloplossingen, software en services die worden gebruikt in havens, terminals, distributiecentra en verschillende industrieën. Hiab biedt oplossingen voor wegtransport op de weg voor klanten die actief zijn in de transport- en bezorgbranche, terwijl MacGregor oplossingen en services biedt voor scheepsladingen en offshore laden.
 
Cargotec wil de wereldleider worden in intelligente vrachtafhandeling. Dit vereist connectiviteit tijdens elk stadium van de levenscyclus van zijn klanten. De IoT-connectiviteitsoplossing van Orange integreert intelligentie in het machinepark voor een betere samenwerking voor de dagelijkse activiteiten, bewaakt en onderhoudt apparatuur om de hoogst mogelijke uptime mogelijk te maken en reageert op afstand voordat zich problemen voordoen. Het zal Cargotec ook helpen om inzichtelijke datagedreven diensten te ontwikkelen.
 
De Orange IoT-connectiviteitsservice biedt Cargotec tastbare zakelijke voordelen, waardoor nieuwe digitale services mogelijk worden en er een veel hogere mate van operationele efficiëntie wordt geleverd, zowel intern als verderop in de waardeketen op klantniveau. Deze omvatten: naadloze IoT SIM-kaart bestellen, eenvoudige activering en tracking via een speciale portal; één prijs per IoT-simkaart, ongeacht de locatie; en schaalbare connectiviteit die 220 landen en gebieden bereikt.
 
“Een betrouwbare IoT-communicatie-infrastructuur, wereldwijde aanwezigheid, met lokale ondersteuning overal ter wereld, en een aantrekkelijk bedrijfsmodel zijn voor ons van vitaal belang om de leider in intelligente vrachtafhandeling te worden. Om deze redenen hebben we voor Orange Business Services gekozen “, zegt Sojo Mäkinen, CIO, Cargotec.
 
“Cargotec is vastbesloten om zijn activiteiten te laten groeien door een sterke klantgerichtheid en verbeterde IoT-services die van vitaal belang zijn bij de ontwikkeling ervan. We zijn erg blij dat we als hun voorkeursleverancier zijn geselecteerd en helpen hun ambities te realiseren om de cargo handling-activiteiten wereldwijd te leiden en te transformeren, “zegt Fabrice de Windt, senior vice-president Europa, Orange Business Services.
 
Orange ondersteunt al meer dan 14 miljoen aangesloten apparaten via de Datavenue IoT- en data-analyseoplossing in een groot aantal sectoren, waaronder auto- en transport, slimme steden, industrie en productie en het dagelijks leven (smart home, healthcare en wearables).
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business