Partnerinfo

[Partnerinfo] “Elke dag 8 deals: geen dag hetzelfde!”

MCS Fulfilment biedt One Day Fly maximale flexibiliteit.

One Day Fly, de naam zegt het al een beetje, is een website die elke dag 8 nieuwe deals biedt, die maar één dag geldig zijn. Van keukenmachine tot batterijen en van nachtje weg tot iPad, met grote kortingen. Leuk voor de consument, maar ook een potentiele logistieke nachtmerrie. Tenzij je samenwerkt met MCS Fulfilment; dat pakt altijd goed uit.

Van voorraad tot verzending

Omdat One Day Fly zelf geen voorraden aanhoudt, staat MCS Fulfilment elke dag weer voor een nieuwe uitdaging. “Dat houdt het werk juist spannend, geen dag is hetzelfde!” zegt Jeroen Reedijk, mede-eigenaar van MCS Fulfilment. Als de deal afloopt, inventariseert One Day Fly hoeveel producten er van de leverancier aan de consument geleverd moeten worden, en dan gaat MCS aan de slag.

“Onze hele business ligt in de handen van MCS Fulfilment!” – Stacey Segeth, manager One Day Fly

De voorraden komen vanuit heel Europa binnen bij het magazijn in West-Brabant (Etten-Leur), de logistieke hotspot van Nederland. Vanuit hier worden de pakketjes verspreid naar consumenten in Nederland, België en Duitsland. Dat zijn de ene dag 100 brievenbuspakketjes, en de andere dag 25 grote pakketten met LCD-tv’s, bijvoorbeeld. “We hebben zo’n divers aanbod. MCS Fulfilment is in staat hier heel goed mee om te gaan. Dat vergt veel flexibiliteit! En een continue afstemming. Daarom is het prettig dat ik bij MCS één vaste contactpersoon heb, waar ik mee kan lezen en schrijven”, vertelt Stacey Segeth, manager bij One Day Fly.

Standaard bestaat niet

Elke dag 8 nieuwe deals, 8 verschillende producten. 365 dagen per jaar. Steeds andere verpakkingen. Verschillende verzendwijzen per land. Een constant variërend aantal orders, van steeds ander formaat. Stacey vertelt: “Gelukkig kan ik vertrouwen op MCS Fulfilment voor de afhandeling van al deze verschillende orders. Het vergde even wat afstemming aan het begin van onze samenwerking, maar nu heb ik er bijna geen omkijken meer naar. En dat is heel prettig, want het is tenslotte wel onze hele business die in hun handen ligt!

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business