Partnerinfo

Kinderdagverblijf De Honingbeertjes ontdekt videobewaking van Axis

[Partnerinfo] ZDNet en Axis gingen op zoek naar een geschikte case om het nieuwe Axis Companion Line videobewakingssysteem uit te testen. De keuze viel op kinderdagverblijf De Honingbeertjes.

ZDNet en Axis Communications gingen de voorbije maand op zoek naar het beste praktijkvoorbeeld voor het nieuwe Axis Companion Line videobewakingssysteem. Heel wat lezers lieten ons weten waarom hun bedrijf in aanmerking zou komen voor deze alles-in-één oplossing.

Na lang beraad viel de keuze uiteindelijk op kinderdagverblijf De Honingbeertjes, dat al jaren van camera’s gebruik maakt om de optimale veiligheid voor de kinderen en hun ouders te garanderen. Als kleine kmo in de verzorgingssector, vormt het kinderdagverblijf de ideale case om de voordelen van Axis Companion Line te belichten.

We brengen binnenkort zelf een bezoekje aan De Honingbeertjes om te ontdekken hoe ze Axis Companion Line inzetten in hun dagelijkse routine, en hoe het systeem hen bevalt. De bevindingen lees je in het februarinummer van Smart Business en online op ZDNet en Smartbiz.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business