[Partnerinfo] Met de Kardex Remstar LR 35 kan je een groot aantal kleine orders niet alleen snel, efficiënt, maar ook foutloos verzamelen en verzenden

Advertentie

 
De snelle groei in e-commerce, 24-uursservice, een grotere diversiteit in artikelen en kleinere ordergroottes leiden steeds meer tot nieuwe logistieke uitdagingen. Hoe kunnen we het grote aantal kleine orders niet alleen snel, efficiënt, maar ook foutloos verzamelen en verzenden?
 
De grootste uitdaging in moderne logistiek is het enorme aantal handelingen. Producten worden maar per één of twee stuks verzameld, verpakt en verzonden. Denk hierbij met name aan bedrijven in de hoek van e-commerce, groothandel, farmacie en auto-onderdelen. Dat vraagt om slimme oplossingen die ook schaalbaar en flexibel moeten zijn. Er moet in korte tijd een groot aantal orders foutloos verwerkt kunnen worden.
 
Om op deze vraag in te spelen heeft Kardex Remstar de Verticale Buffer Module LR 35 ontworpen. Dit nieuwe ontwerp is in staat tot uitzonderlijk hoge prestaties bij het verzamelen van kleinere artikelen.
 
In tegenstelling tot andere vergelijkbare opslagsystemen, zoals een mini-load, blinkt de LR 35 uit op het gebied van investeringskost, orderpickprestaties, energie-efficiëntie en ruimtebesparing. De focus ligt op hoge orderpickprestaties tot 500 orderregels per 2 pickstations per uur. Met de LR 35 geeft u  structureel invulling aan de hedendaagse en toekomstige logistieke behoeften.

Flexibele opslag met een mix

In de Kardex Remstar LR 35 worden producten rechtstreeks opgeslagen in bakken, dozen of trays met variabele hoogte, waardoor ompakken niet meer nodig is. Met één of meer pickstations, een mix van bakken, trays of kartonnen dozen en een conveyorsysteem als intern transport bent u verzekerd van maximale flexibiliteit. Tegelijkertijd ondersteunt en optimaliseert de Kardex Remstar software Power Pick Global uw logistieke processen en orderpicking.

Hoge energiereductie

De Kardex Remstar LR 35 is een lichtgewicht ontwerp. De LR 35 verbruikt slechts een derde van de energie van een mini-load systeem. Energieterugwinning is hierdoor minder nodig.

Integratie in bestaande gebouwen

Naast de voordelen voor het milieu, is de Kardex Remstar LR 35 ook zeer geschikt voor integratie in bestaande gebouwen en kunnen tevens gemakkelijk geïntegreerd worden met bestaande conveyor of interne transportsystemen.
 
De Kardex LR35 is een innovatieve machine die in de BeNeLux bij Chocolate World en Jarola Nederland als eerste operationeel zal zijn aan het eind van dit jaar.  
 
Al meer dan 120 jaar ontwikkelt en levert Kardex Remstar producten en diensten voor een optimaal beheer van uw magazijn.
 

Deze advertorial wordt aangeboden door Kardex Remstar