Interxion Cloud Connect: toegang tot de cloud van uw keuze

[Partnerinfo] Met de opkomst van hybride IT moeten organisaties IT-stacks beheren bestaande uit in-house en cloud applicaties.

 
Naarmate cloud oplossingen een steeds belangrijker plaats innemen, zullen bedrijven en service providers er meer en meer voor opteren om simultaan aangesloten te zijn op meerdere clouds.
 
Tegelijkertijd zullen  velen van hen het internet willen mijden wegens de potentiële problemen op het gebied van latency, doorvoersnelheid en veiligheid. Cloud providers lossen deze problematiek steeds vaker op via private, directe verbindingen naar de cloud platformen.

Directe verbinding met de cloud

General Manager Frederik Dewulf: ““Het Interxion Cloud Connect platform is de ideale oplossing voor hybride omgevingen van de toekomst.””
Met Interxions Cloud Connect platform kan er met één fysieke verbinding in een cloud- en carrier-neutraal datacenter van Interxion een directe verbinding gemaakt worden met een cloud provider naar keuze.
 
Deze verbinding kan eenvoudig online beheerd worden via de beveiligde en performante Interxion Customer Portal. Het is een schaalbare, snelle en kostenefficiënte manier om hybride en multi-cloud IT-omgevingen te realiseren, en tegelijkertijd bedrijfskritische en latency-gevoelige applicaties naar de publieke cloud te verplaatsen.

Voordelen voor bedrijven

Het Interxion Cloud Connect platform is de ideale oplossing voor hybride omgevingen van de toekomst. Interxion werkt hiervoor samen met een groot aantal vooraanstaande cloud providers, wat betekent dat men voor zijn cloudapplicaties uit verschillende providers kan kiezen, en die ook makkelijk aan een bestaande configuratie kan bijvoegen.
 
Het is eenvoudig en gemakkelijk: met Cloud Connect zijn meerdere contracten voor individuele, afzonderlijk beheerde, private verbindingen met uw cloud service providers niet nodig. We bieden één flexibel contract. Bovendien is het mogelijk online te bestellen via de Interxion Customer Portal en garandeert Interxion een Service Level Agreement (SLA) voor oplevering binnen de 3 werkdagen.  Dit laat toe om uitzonderlijk snel cloudapplicaties uit te rollen.
 
Consistente netwerkprestaties zijn ook van belang. Het klassieke internet is een ‘best effort’-service en biedt geen enkele servicegarantie, wat voor veel klanten een barrière tot gebruik is. Met Interxion’s Cloud Connect oplossing daarentegen, is er een directe verbinding met gegarandeerde snelheid en uptime, en met een excellente SLA.
 
Zo kunnen ook bedrijfskritische applicaties in de cloud geplaatst worden, zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over latency of uitval.  Klanten van Interxion of klanten wiens hostingprovider gebruikmaakt van een Interxion datacenter, hoeven geen verschillende privé netwerkverbindingen aan te kopen. Dit betekent een hele besparing op de connectiviteitskosten.

Voordelen voor service providers

Cloud Connect biedt toegang tot een groot aantal cloud service providers. Aanbieders van IT-diensten kunnen toegang bieden tot meerdere cloud service providers als onderdeel van de levering van complexe hybride IT-oplossingen.
 
Bovendien genieten ze als bijkomend voordeel de mogelijkheid om met andere bedrijven in contact te komen die ook gebruik maken van het Interxion datacenter voor hun Cloud Connect service.  Dit kan via onze marketplace binnenin het Interxion datacenter.

Business uitbreiden

Als volledig neutrale datacenterleverancier werken we met veel bedrijven die potentiële klanten voor andere ondernemingen zijn, en kunnen we deze bedrijven samenbrengen, waardoor een bloeiend ecosysteem van innoverende ondernemingen ontstaat.
 
Hierdoor kunnen bedrijven bijvoorbeeld profiteren van snelle en kosteneffectieve onderlinge verbindingen, en zo wellicht waardevolle zakelijke relaties tot stand brengen. Interxion als groep heeft directe toegang tot meer dan 500 connectiviteitsproviders en 400 cloudproviders. Doordat men slechts één simpele in house telecomconnectie van deze providers verwijderd is, kunnen op een kostenefficiënte manier de ideale zakelijke partners gevonden worden.
 
Disclaimer: Voor de gegevens op deze pagina zijn enkel de adverteerders verantwoordelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business