[Partnerinfo] Infotheek bestaat een kwarteeuw. Sinds 1991 helpt het bedrijf organisaties geld te besparen op hun IT investeringen, of het nu hardware, software of telecom is.

Advertentie

 
Infotheek wordt 25 jaar.  De afgelopen kwarteeuw hielp het bedrijf met roots in Nederland andere organisaties een centje te besparen op hun IT-uitgiften. Daartoe verkoopt Infotheek zelf hardware en software maar je kan er ook terecht voor cloudoplossingen, netwerkdesign, installatie- en onderhoudsservices en verhuur van hardware.
 
Meer dan 10.000 bedrijven maken intussen gebruik van Infotheek, met klanten uit de zorgsector, het onderwijs of de overheid. In 25 jaar ontpopte het bedrijf tot een internationale firma met vestigingen bij ons, in Nederland, Duitsland, Spanje, Denemarken, Zweden, Italië, Bulgarije, Polen, Lithouwen en het VK. Alle klanten samen zijn goed voor een jaaromzet van 315 miljoen euro.
 
De ambitie blijft echter: het afgelopen jaar nam Infotheek onder andere 4Launch en Network2Day over en begin februari introduceerde het bedrijf een aanbod van telecomoplossingen. In samenwerking met verschillende partners kan je voortaan bij Infotheek terecht voor totaaloplossingen op het gebied van zakelijke telefonie.
 
Ook PC Magazine, zusterblad van deze website, viert deze maand een verjaardag: nummer 200 ligt vanaf vandaag in de rekken. Voor dat jubileumnummer sponsort PC Magazine samen met verschillende partners het revalidatiecentrum Pulderbos. Dat vertaalt zich in een actie waarmee je als lezer heel wat prijzen kan winnen, zoals de MJX Drone X705C die Infotheek wegschenkt. Ook op de facebookpagina van Infotheek zelf vallen momenteel trouwens leuke prijzen te winnen.

Advertentie