[Advertorial] Tech Data Corporation is een van de belangrijkste distributeurs in technologische producten, diensten en oplossingen ter wereld. De geavanceerde logistieke mogelijkheden en diensten met toegevoegde waarde zorgen ervoor dat 115.000 verdelers in meer dan 100 landen op een doeltreffende en rendabele manier kunnen beantwoorden aan de verschillende technologische behoeften van eindgebruikers.


 
In België en Luxemburg is Tech Data marktleider als distributeur van technologieproducten en –diensten en actief in verschillende bedrijfstakken met zijn gespecialiseerde afdelingen:
 

TD Azlan

Uw vertrouwde adviseur van enterpriseoplossingen! TD Azlan, de Enterprisedivisie van Tech Data, is een vooraanstaande value added distributeur voor networking, security, software, hosting, infrastructure en storageoplossingen.
 

TD Maverick

TD Maverick is gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen en focust op de distributie van professionele AV-producten, van high-end displays tot complete audiovisuele en educatieve oplossingen.
 


TD Datech

TD Datech is de gespecialiseerde divisie voor de Value Added distributie van de Autodesk®
software. Ze bieden een breed scala aan diensten voor zowel Autodesk ® en het Autodesk® Value Added Reseller kanaal.
 

TD Triade

TD Triade staat in voor de distributie van een uitgebreid portfolio van consumentenelektronica (Consumer Electronics) waaronder kleine- en grote huishoudelijke toestellen, audio-, video- en imagingproducten, TV en Lifestyle Entertainment producten en accessoires.
 

Tech Data Cloud

Tech Data Cloud is gespecialiseerd in Cloud services. Dankzij de oplossingen, services, ondersteuning en training kunnen resellers hun klanten hybride oplossingen bieden waar cloudservices een onderdeel van zijn en zo optimaal genieten van nieuwe inkomsten uit de cloud.
 

Tech Data Mobile

Tech Data Mobile is de gespecialiseerde Mobilitydivisie van Tech Data en het referentiepunt naar de mobiele markt voor alle IT professionals. Het portfolio van smartphones, tablets en accessoires wordt gecombineerd met mobiele data-oplossingen en
diensten.
 
Dankzij deze gespecialiseerde businessunits bieden we u een unieke combinatie van expertise in deze belangrijke nichemarkten én kan u gebruik maken van een ongeëvenaard aanbod van voorraadbeheer, logistieke en financiële diensten van Tech Data.

Meer informatie via www.techdata.be