security

[Advertorial] Moderne IT netwerken en de eisen op het gebied van IT worden steeds meer en meer complex, maar dat wilt niet zeggen dat je IT security ook complex wordt. Het zou niet mogen zijn dat je je nieuwe security systemen omheen je bestaande systeem moet bouwen. Er is een betere manier. En die manier is simpel, krachtig en betrouwbaar.


 
Van netwerk tot endpoint tot server security, onze producten zijn gemaakt om complexiteit uit te schakelen. Simpele producten ontworpen voor simpele workflows. Gebruikers spenderen minder tijd aan het overleggen met uw admins. IT managers spenderen minder tijd aan het oplossen van problemen.
 
Wij weten dat de meeste organisaties niet beschikken over een uitgebreid team van security experts. Daarom ontwerpen wij onze producten op zo’n manier zodat men ze makkelijk kan installeren, configureren en beheren. Of uw bedrijf nu 5 werknemers telt, 5.000 werknemers of zelfs verspreid is over meerdere vestigingen, u kunt er op vertrouwen dat iedereen wordt beveiligd met Sophos.

Onze producten

Network Protection

Onze network security producten omvatten firewall, Wi-Fi, VPN, web en e-mailbeveiliging. U heeft volledige controle over alle security features die u nodig heeft en dat alles op een enkele plek. Daarnaast is onze UTM ook makkelijk te installeren, te configureren en te beheren. Zo zijn uw gebruikers overal beveiligd waar ze ook gaan.
 

Enduser Protection

Van PC’s tot smartphones, tablets en laptops, onze endpoint beveiliging houdt uw gebruikers veilig zonder ze te belemmeren tijdens hun werk – en dat allemaal binnen het budget voor uw antivirus.
 


Server Protection

Onze antivirus-beveiliging levert snelle en efficiente beveiliging verspreid over uw gehele network van fysieke en virtuele servers.
 

Cloud Protection

Sophos Cloud is de perfecte oplossing wanneer uw organisatie te maken heeft met offsite gebruikers, externe vestigingen, of indien u simpelweg behoefte heeft aan endpoint beveiliging die u snel en gemakkelijk kunt opzetten. Of u nu kiest om de oplossing on-premise of in de cloud op te zetten, onze volledige dekking beschermt uw gebruikers meteen, ongeacht waar ze zich bevinden. We maken het u graag gemakkelijk!
 

Complete security zonder complexiteit

Security zou u niet mogen afremmen. Daarom zorgen wij ervoor dat de impact op uw systemen zo laag mogelijk blijft. En daarbij willen wij installatie, het instellen van policies en opschoning zo makkelijk mogelijk maken. We bieden u beveiliging waar u het nodig heeft: computers, laptops, mobiele apparaten, virtuele desktops en servers maar net zo goed uw netwerk, web en e-mail gateways.
 
Complete security betekent dat we niet alleen bedreigingen detecteren – we helpen uw iedere stap in de security lifecycle goed aan te pakken. Daarom worden wij ook erkent als marktleiders op het gebied van bescherming tegen malware, databeveiliging en netwerkbeveiliging door industry analysts als Gartner.