[Advertorial] Copaco Belgium is actief in België en Luxemburg als Value Added Distributeur van ICT-oplossingen voor bedrijven en consumenten. Copaco’s kernactiviteiten zijn gericht op voorraad- en channelmanagement, warehousing, logistiek en value add activiteiten.


Klantencharter

Copaco zet sterk in op de relatie met haar klanten; persoonlijk contact staat centraal. Het bedrijf is flexibel gestructureerd. Het deskundig en toegewijd personeel reageert snel op vragen en streeft ernaar samen met de klant tot een totaaloplossing te komen. Copaco speelt in op de specifieke noden van partners via een aangepaste service. Op logistiek vlak wordt gestreefd naar stiptheid en proactiviteit. Het assortiment bevat meer dan 150 merken en breidt constant uit. Bestellingen kunnen geleverd worden op elk adres van maandag tot zaterdag, of opgehaald worden bij DHL iedere werkdag.

Cloud Services

Copaco ondersteunt haar partners in hun cloudstrategie met het Cloud Easy programma, bestaande uit de volgende drie pijlers:
 

Provide your own Cloud

2tCloud biedt klanten een Cloud Services Delivery Platform. Iedere partner beschikt over zijn eigen portaal om klanten en clouddiensten te beheren. De activatie en facturatie van diensten verloopt automatisch. Het platform biedt een breed en continu groeiend portfolio van cloud services aan.
 


Build your own Cloud

Partners kunnen bij Copaco terecht voor de hard- en software voor het bouwen van private clouds. Het assortiment omvat servers, storage, software, networking en security producten. De combinatie met diensten van externe partijen voor datacenter housing, internetverbindingen en beveiliging geeft volledige controle over de eigen infrastructuur.
 

Sell a Vendor Cloud

Partners die op zoek zijn naar een snel antwoord op een specifieke cloud-vraag van eindgebruikers kunnen ook services van bekende fabrikanten via Copaco inkopen.

Logistieke diensten op maat

Onder het label Yours biedt Copaco een uitgebreid portfolio aan logistieke diensten. Een dedicated team ondersteunt klanten om een complete end-to-end oplossing te leveren.
 

YourStock

Geeft tijdelijke (extra) opslagcapaciteit voor een gemaakte deal.
 

YourProjects

Maakt het mogelijk voor resellers om efficiënt projecten uit te voeren met bijkomende werkzaamheden zoals bundelen, verpakken en preconfiguraties.
 

YourLogistics

Speelt in op de toenemende behoefte om lokale logistiek uit te besteden. In combinatie met een virtueel magazijn biedt een klantspecifiek Warehouse Management System (WMS) rapportages en andere functionaliteiten.
 

Meer informatie over Copaco Belgium NV vindt u terug op: www.copaco.com