[Partnerinfo] Dell Enterprise Mobility Management (EMM) is een flexibele, intuïtieve oplossing voor veilig beheer van endpoints, waaronder smartphones, tablets, laptops en desktops.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Dell Enterprise Mobility Management (EMM) is een flexibele, intuïtieve oplossing voor veilig beheer van endpoints, waaronder smartphones, tablets, laptops en desktops.

Deze end-to-end-oplossing (BYOD/CYOD/COPE) is opgebouwd uit bewezen, toonaangevende beveiligings- en beheertechnologieën, biedt mobiele systemen en applicaties veilige toegang tot bedrijfsmiddelen, een selfserviceportal, rapportage en foutmeldingen.

Dell Mobile Management stelt u in staat om op een makkelijke en veilige manier toegang te verstrekken aan smartphones en tablets, zeg maar elk toestel dat over een browser en internetverbinding beschikt.

Het beheert integraal de data en aanwezige applicaties op deze toestellen. Met mobile management kunnen uw medewerkers, dankzij geautomatiseerde processen, zichzelf via een selfserviceportal snel van adequate toegang voorzien.

Deze mobile management-oplossing wordt geleverd onder de noemer van SaaS (Software as a service), die onmiddellijke toegang verschaft tot nieuwe functies en cruciale upgrades.

Met Mobility Manager hebben IT-beheerders toegang tot een uniforme console die hun een duidelijk inzicht kan verschaffen over de gebruikers, hun apparatuur en bijhorende applicaties.

Dell Mobile Workspace verschaft werknemers toegang tot bedrijfsgegevens en toepassingen op persoonlijke apparaten zonder dat de veiligheid, de privacy van werknemers of de gebruikerservaring op het apparaat verstoord worden.

Vanuit één applicatie kunnen medewerkers toegang hebben tot zakelijke e-mail, agenda, contacten, intranet en documenten, hetzij on- of offline met de garantie dat alle gegevens die naar/van de toepassing en alle gegevens die zich binnen de applicatie begeven worden beschermd en beveiligd met behulp van beveiliging/encryptietechnieken.

Dell ™ KACE ™ K1000 as a Service biedt u cloud-enabled, efficiënt en volledig geïntegreerd systeembeheer aan voor uw laptops en desktops, ongeacht het besturingssysteem zoals Windows, Mac of Linux – en zelfs Windows 8 Pro-tablets

K1000 as a Service biedt een geautomatiseerde inventaris van alle laptops en desktops die toegang hebben tot uw netwerk. Het levert ook een gebruiksvriendelijke selfserviceportal, real-time rapportage en waarschuwingen, een servicedesk en endpoint security auditing. De browsergebaseerde centrale beheerconsole heeft een intelligente architectuur voor snelle implementatie en zelfonderhoud.

Kortom, EMM vereenvoudigt de IT-processen en maakt plaats voor innovatie, ongeacht welk scenario u implementeert (BYOD/CYOD). Een kant-en-klare oplossing, opgebouwd volgens open standaarden, intuïtief, transparant, pay as you grow.

Lees hier meer over Enterprise Mobility Management.