[Partnerinfo] Stop alvast met twijfelen tussen laptop en tablet. Met de nieuwste computer van Dell heeft u het beste van twee werelden.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Dagelijks fileleed, een strenger klimaatverdrag, toenemende verwachtingen van de werknemers op gebied van IT en gereduceerde IT-budgetten. Allemaal aspecten die ons doen bezinnen. Hoe pakken we de zaken aan zonder de flexibiliteit en productiviteit van de medewerkers te raken?

Tablets en (hybride) notebooks zijn alom vertegenwoordigd, in alle geuren en kleuren, specialiteiten maar helaas ook lacunes. Vaak worden meerdere toestellen ter beschikking van de werknemer gesteld om alle noden te dekken, met alle gevolgen van dien op gebied van financiën, beheer en beveiliging. Er is echter licht aan het eind van de tunnel.

Latitude 7350

Stop alvast met twijfelen tussen laptop en tablet. Met de nieuwste computer van Dell heeft u het beste van twee werelden.

De Latitude 7350 is ‘s werelds meest veilige en compromisloze 2-in-1-toestel: een combinatie van een lichtgewicht zakelijke Ultrabook™ en een krachtige afneembare 13-inchtablet.

Deze oplossing biedt doordachte zakelijke productiviteit. Ze verschaft gebruikers de mogelijkheid te kunnen werken hoe ze willen en waar ze willen door de lange gebruiksduur van de batterij, het harde business-class toetsenbord met achtergrondverlichting en ondersteuning van de nieuwste generatie Intel ® Core™ M-processoren.

Het uitgebreid palet aan accessoires die doelbewust ontworpen zijn voor dit apparaat, waaronder een draagtas, dockings, actieve pen, powercompanion en universele dongle, dragen ertoe bij dat de Latitude 7350 series 2-1 voor een sublieme productiviteitservaring zorgt bij ultramobiele professionals.

We hebben zelfs aan specifieke noden van de Belgische markt gedacht, namelijk een E-ID-reader en uiteraard 4G om ongeacht waar u zich bevindt toegang te hebben tot uw data.

Beveiliging

Mobiele oplossingen brengen de nodige flexibiliteit met zich mee. De keerzijde van de medaille zijn echter potentiële gevaren op gebied van beveiliging en beheer. Door gerichte acquisities, doordachte innovaties en historische ervaringen is Dell vandaag de enige IT Solutions-provider die u met raad en daad kan bijstaan doorheen al uw trajecten of specifieke vragen.

– Intuïtieve beveiliging, makkelijk te implementeren en te beheren van op afstand, zonder de bestaande IT-processen of de productiviteit van de eindgebruiker te verstoren.

– Realtime bescherming van data tegen kwaadaardige bedreigingen, ongeacht of de eindgebruiker een lokale activiteit doet of richting de cloud, enkel geautoriseerde gebruikers hebben proactief toegang tot de bedrijfskritische gegevens.

– Bespaar tijd en minimaliseer hinder richting gebruikers met een enkele console voor gecentraliseerd beheer van op afstand. Met een klik voorziet u de systemen van cruciale upgrades en automatische onderhoudstaken en maakt u tijd vrij voor innovatieve projecten.

Naast het knappe design, de veiligheid, eenvoud van beheer en ecologische afdruk is duurzaamheid ook een van onze belangrijkste pijlers. Dit kunnen we bewerkstelligen door gebruik van carbon of magnesium in de structuur van onze toestellen.

Stel dat er zich toch een akkefietje aan het toestel zou voordoen, dan hebben wij ons wereldwijde team van ingenieurs en technici ter beschikking die u in no time terug aan het werk helpen.

Het toestel is beschikbaar met 24 uur ondersteuning, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar, ook in het buitenland. Bovendien kunnen wij een verzekering tegen diefstal en/of accidentele schade aanbieden, zodat u een adequate oplossing hebt voor alle profielen binnen uw organisatie.

Te mooi om waar te zijn?

Helemaal niet, meer zelfs, u kan de oplossing gratis aan de tand voelen voor een periode van een drietal weken. Dit zonder enige verplichting tot aankoop of kosten verbonden aan de evalutatieperiode.

Maak bovendien gebruik van het Dell “trade to save” programma, dat u binnen bepaalde voorwaarden toelaat uw oude apparatuur in te leveren en te recycleren met gecertificeerde datavernietiging. Bovendien kunnen deze toestellen nog geld in het laatje brengen, een budget dat u toelaat om de beoogde innovaties sneller te implementeren.

Last but not least heeft Dell Financial Services een antwoord op al uw vragen richting financiering.

Latitude 7350
Gewicht: 1,5 kg
Batterijduur: 11 uur

Specificaties en prijzen op Dell.com