Partnerinfo

High-availability hosting voor Open Monumentendag 2013

[Partner info] 50.000 webbezoekers op één dag

Groot feest! Open Monumentendag is dit jaar immers aan zijn 25ste editie toe. Op zondag 8 september 2013 zet Vlaanderen zijn belangrijkste monumenten opnieuw in de kijker met gratis toegang voor alle bezoekers. Ook PriorWeb draagt als hoster graag zijn steentje bij aan dit unieke evenement.
Sinds 2010 host PriorWeb de website van Open Monumentendag. Onze belangrijkste taak is er voor zorgen dat de website vlot bereikbaar is én blijft, met name op de dag van het evenement. Geen evidentie aangezien de site die dag zowat 50.000 bezoekers te verwerken krijgt. Daarvoor voorziet PriorWeb in een aangepaste hostingoplossing voor Open Monumentendag.

Spreiding

Tijdens het jaar volstaat het om de website van Open Monumentendag te laten draaien op een Private Webhosting-pakket. Dit is een virtuele server, uitgerust met het PriorWeb controlepaneel, die meer dan krachtig genoeg is om het normale websiteverkeer af te handelen. Maar in de eerste week van september is er een flinke upgrade nodig om de toevloed aan bezoekers aan te kunnen.

lees het ganse artikel op onze website

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business