De Hasseltse integrator Cegeka neemt de portfolio & personalization management producten van het Nederlandse Appsense op in zijn gamma. Daarmee telt Appsense in België zeven partners. Wereldwijd beschikt Appsense over een netwerk van ongeveer 200 partners, waarvan 35 in de Benelux. Andere Belgische partners zijn Bull, Erudict, Lebon IT Services, Prodata en Systemat. InterAct distribueert […]

Advertentie

De Hasseltse integrator Cegeka neemt de portfolio & personalization management producten van het Nederlandse Appsense op in zijn gamma. Daarmee telt Appsense in België zeven partners.

Wereldwijd beschikt Appsense over een netwerk van ongeveer 200 partners, waarvan 35 in de Benelux. Andere Belgische partners zijn Bull, Erudict, Lebon IT Services, Prodata en Systemat. InterAct distribueert de software van Appsense.
 
Appsense zette begin dit jaar een partnerprogramma op onder de naam Channelsense, dat partners zowel marketing als technische ondersteuning biedt. Een Starter Pack moet resellers helpen om snel vertrouwd te geraken met de tools van het bedrijf. Een Channelsense ROI Analyzer helpt partners bij het vaststellen hoeveel een klant kan besparen indien hij de oplossingen van Appsense gebruikt. Volgens Appsense verdienen zijn producten zich op een termijn van enkele maanden al terug.
 
Appsense wordt vooral door grote bedrijven gebruikt. Klanten in België zijn onder meer Euroclear en Dexia.