De West-Vlaamse distributeur Jasa heeft een overeenkomst gesloten met Point of View, een Nederlandse fabrikant van grafische kaarten. Van Point of View verdeelt Jasa voortaan zowel de grafische kaarten als de netbooks. “High-end grafische kaarten zijn nog steeds een groeiende markt,” zegt algemeen directeur Jan Vinckier van Jasa. “Point of View biedt een uitstekende aanvulling […]

Advertentie

De West-Vlaamse distributeur Jasa heeft een overeenkomst gesloten met Point of View, een Nederlandse fabrikant van grafische kaarten. Van Point of View verdeelt Jasa voortaan zowel de grafische kaarten als de netbooks.

“High-end grafische kaarten zijn nog steeds een groeiende markt,” zegt algemeen directeur Jan Vinckier van Jasa. “Point of View biedt een uitstekende aanvulling op het bestaande gamma grafische kaarten.  Point of View is onder andere een zeer bekend en gerespecteerd merk bij de gamers.” Point of View is een tier-one partner van Nvidia en beschikt daardoor heel snel over nieuwe chipsets. Daadoor kunnen ze snel op de markt komen met nieuwe producten.
 
“We waren ook op zoek naar een partnership voor netbooks,” zegt Vinkier, “ ook een groeiend marktsegment en een markt die nog volledig openligt voor Jasa.  Point of View biedt een mooi gamma, kwalitatief technisch hoogstaande, netbooks aan.  Ze zijn beschikbaar in 7 modieuze kleuren en standaard geleverd met keuze tussen Nederlands- of Franstalig Windows XP besturingssysteem.” 
 
De grafische kaarten en netbooks zullen in het volledige dealerkanaal van Jasa aangeboden worden en zijn vanaf eind maart beschikbaar.