De Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent wordt met ingang van 1 maart 2009 een zelfstandige onderneming en stelt Jos van Aalst aan als nieuwe directeur. Van Aalst gaat zich richten op de uitbouw van Eminent in Europa.   Eminent is vier jaar geleden opgezet als een business unit van Intronics BV opgezet […]

Advertentie

 

De Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent wordt met ingang van 1 maart 2009 een zelfstandige onderneming en stelt Jos van Aalst aan als nieuwe directeur. Van Aalst gaat zich richten op de uitbouw van Eminent in Europa.
 
Eminent is vier jaar geleden opgezet als een business unit van Intronics BV opgezet en uitgebouwd door marketing director Marc Pannebakker. Eminent heeft naar eigen zeggen tot op heden indrukwekkende successen geboekt in Nederland en België, waaronder een zeer sterke positie in het dealerkanaal. In België worden de producten van Eminent verdeeld door Inec.  
 
Jos van Aalst gaat zich bij Eminent Europe richten op de opbouw van een succesvol Europees netwerk. Van Aalst heeft uitgebreide internationale ervaring op het gebied van computeraccessoires en netwerkproducten. De afgelopen jaren was hij werkzaam als European Development Director bij Belkin. Daarvoor heeft hij gewerkt bij Toys"R"Us en Trust.

 

Advertentie