Nieuws

Philip Dupont wordt channel manager Belux bij Sophos

Security specialist Sophos Benelux heeft Philip Dupont aangesteld als channel manager voor België en Luxemburg. In deze functie zal Philip Dupont direct verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouwen van het verkoopkanaal en het intensief ondersteunen van de partners bij hun dagelijkse activiteiten.

Met de aanstelling van Dupont bevestigt Sophos Benelux zijn focus op het kanaal en het bedrijf wijst op het belang van de resellers voor het succes van Sophos. Extra aandacht dit jaar gaat naar oplossingen voor endpoint beveiliging, compliance en encryptie.
 
 “In het verleden hebben wij in België via een aantal distributeurs gewerkt, maar uit ervaring hebben wij geleerd dat het kanaal en de markt in België en Luxemburg om een directere ondersteuning vragen, “ zegt Marnix van Meer, director Sophos Benelux. “Met de komst van Philip Dupont, zijn wij nu in staat om aan deze primaire behoefte te voldoen. Onze partners en eindklanten zijn verzekerd van een rechtstreekse, professionele ondersteuning en support.”
 
Philip Dupont is 34 en beschikt over een ruime ervaring in verschillende functies binnen de ICT sector. Zo is hij onder meer werkzaam geweest bij Dell, Symantec en Cisco en heeft een brede kennis opgebouwd van security oplossingen, de markt en het reseller kanaal.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business