Nieuws

eCopy en IRIS zetten samenwerking verder

eCopy en de IRIS Group versterken hun samenwerking met twee nieuwe verkoopovereenkomsten. IRIS zal voortaan het complete gamma document-beeldverwerkingsproducten van eCopy verkopen in Europa, terwijl eCopy de IRIS productie-scansoftware wereldwijd gaat aanbieden.

IRIS zal eCopy verdelen via haar Professional Solutions Group, die zich richt tot ondernemingen. Het klantenbestand telt meer dan 900 ondernemingen die werken met IRIS producten en software en hardware van andere producenten. Deze gespecialiseerde groep is bijzonder bedreven in de verkoop van document-beeldverwerkings- en beheersoftware. De eCopy software vult de IRIS toepassingen voor het scannen van grote volumes aan. De eCopy ShareScan® en eCopy PaperWorks™ software vormt een toegevoegde waarde in het IRIS-assortiment, met scanfuncties voor ad-hoc en gedistribueerde documenten voor multifunctionele randapparatuur (MFD’s) en scanners, die aan de behoeften van iedere kleine of grote werkgroep of onderneming voldoen.
 
eCopy zal de IRIS softwareproducten verkopen via haar Professional Services Group en uitgebreide netwerk van software-integrators (SI) en wederverkopers (VAR). eCopy Professional Services verlenen deskundige diensten met toegevoegde waarde en helpen organisaties met de optimalisering van hun document-beeldverwerking en bedrijfsautomatisering. Deze groep biedt software-oplossingen op maat aan, die de bedrijfsefficiëntie, documentbeveiliging en conformiteit bevorderen en die steunen op eCopy software en toepassingen van andere producenten.
 
“Met deze overeenkomst breiden wij onze duurzame en succesvolle samenwerking uit met eCopy, dat wereldwijd marktleider is op het gebied van document-beeldverwerkingssoftware voor gedistribueerde en ad-hoc toepassingen,” aldus Pierre De Muelenaere, president en CEO van IRIS “eCopy integreert onze onovertroffen technologie voor optische tekenherkenning (OCR) in haar MFD document-beeldverwerking en biedt daardoor een ideale oplossing aan voor klanten die informatie op papier willen opnemen in hun bedrijfstoepassingen.”
 
De samenwerking tussen IRIS en eCopy loopt al tien jaar. In 1998 nam eCopy de Readiris OCR-technologie van IRIS op in zijn eCopy softwareproducten. Sindsdien zijn er al meer dan 2,7 miljoen licenties verkocht voor de IRIS Readiris OCR-software, ingebed in de eCopy document-beeldverwerkingsoplossingen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business