Dell-klanten die via het indirecte kanaal kopen, kunnen onder een aantal voorwaarden gratis krediet krijgen. Dat geldt zowel voor server- als voor opslagmateriaal. Voorwaarde is wel dat de hardware voor eind april wordt aangeschaft. De nieuwe financierings- en leasemogelijkheden worden aangeboden aan klanten die kopen via een Dell Registered of Dell Certified partner. Volgens Dell […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Dell-klanten die via het indirecte kanaal kopen, kunnen onder een aantal voorwaarden gratis krediet krijgen. Dat geldt zowel voor server- als voor opslagmateriaal. Voorwaarde is wel dat de hardware voor eind april wordt aangeschaft.

De nieuwe financierings- en leasemogelijkheden worden aangeboden aan klanten die kopen via een Dell Registered of Dell Certified partner. Volgens Dell zorgen deze financieringsvoorstellen er voor dat organisaties in staat zijn hun kapitaal in te zetten voor andere dan technologische behoeften, terwijl ze toch kunnen gebruik maken van de meest moderne technologie.
 
“Organisaties zoeken binnen het huidige klimaat naar alternatieve financieringsopties voor IT-investeringen,” zegt Europees channel sales manager Emmanuel Mouquet. “Door onze financieringsmogelijkheden aan het bedrijfsleven uit te breiden, stellen we ze in staat om actueel en competitief te blijven vanuit een IT-perspectief, zonder direct grote uitgaven te hoeven doen op dit vlak.”
 
Wat Dell voorstelt is gratis krediet op een aantal productlijnen. Het gaat hier onder meer om de Dell EqualLogic opslag, en op servers. Voor storage is het krediet gedurende drie jaar gratis, op servers één of twee jaar, afhankelijk van de modellen.