Nieuws

Meet uw stroomverbruik en bespaar 200 euro

Web-CMS
In geen tijd een professioneel ogende website, zonder zelf een letter code te programmeren? Het kan! PC Magazine duikt in het enorme aanbod van zowel gratis als commerciële contentmanagementsystemen voor websites en selecteert de beste pakketten om meteen aan de slag te gaan.

Moederborden en chipsets
Het moederbord is en blijft een essentieel onderdeel als u veel uitbreidingsmogelijkheden en functionaliteit verwacht van een desktop-pc. Maar het aanbod is groot en de te maken keuzes niet vanzelfsprekend. PC Labs brengt een totaaloverzicht van chipsets en moederborden, en geeft gedetailleerd aankoopadvies voor zelfbouwers.

Multifunctionele kleurenlasers
Zelfs in een kantooromgeving ligt de keuze voor een multifunctionele printer voor de hand. Wij selecteren een resem multifunctionele kleurenlaserprinters die zelfs de meest veeleisende gebruiker kunnen bekoren.

Besparen op energiekosten
Het aantal elektrische apparaten in huis neemt alsmaar toe… en dat geldt ook voor het energieverbruik. Sommige toestellen vreten dag en nacht stroom. De elektriciteitsrekening kan op jaarbasis dan ook aardig oplopen. Met onze praktische gids berekent u precies wat het u kost, en – vooral – perkt u de energiekosten van uw apparatuur in.

Gratis bij PC Magazine: volledige versie Uniblue DiskRescue 2009

Opnieuw vindt u bij PC Magazine een volledige versie van een softwarepakket. Deze maand kunt u aan de slag met DiskRescue 2009 van Uniblue, een defragmentatietool die uw trage pc definitief uit het slop trekt. Dit nagelnieuwe pakket kost u in de winkel 24,95 euro, maar krijgt u nu dus helemaal gratis bij PC Magazine.

Ook de rest van onze cover-cd is de moeite waard, met onder andere een exclusieve drie maanden versie van Lavasoft Ad-Aware Pro Anniversary Edition, en TeamViewer 4, dé oplossing voor iedereen die wel eens persoonlijke helpdesk moet spelen voor familie en vrienden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business