Nieuws

Sonicwall breidt zijn aantal resellers uit de Benelux

Beveiligingsspecialist Sonicwall tekende de eerste maanden van het jaar vel nieuwe resellers op. Nog voor het eerste kwartaal goed halverwege is, noteert Sonicwall Benelux al een verhoging van het aantal resellers met 15%.

Volgens Sonicwall is die stijging onder meer toe te schrijven aan het feit dat in het huidige economische klimaat meer dan ooit gekeken wordt naar ‘value for money’. De kostprijs van goede beveiligingsoplossingen – zowel voor de aanschaf van toestellen, als de kosten gerelateerd aan de productiviteit van de medewerkers – wordt steeds belangrijker. "Daarbij komen de specifieke noden voor de resellers," zegt Luc Eeckelaert, managing director van Sonicall Benelux. "Belangrijke criteria voor hen zijn: goede producten aan een competitieve prijs, voldoende stock en vlot verloop, maar ook aandacht voor ondersteuning en efficiënte reseller-programma’s. Het is precies op dié vlakken dat Sonicwall meerwaarde biedt aan het kanaal en uiteindelijk via deze resellers ook aan de eindklant."
 
Naar eigen zeggen stappen resellers ook over naar Sonicwall omdat ze bij dat bedrijf de nodige aandacht krijgen. "Onze resellerondersteuning wordt ten zeerste geapprecieerd – en staat vaak in schril contrast met de manier van werken bij de grotere constructeurs," claimt Eeckelaert. "Resellers vragen zich ook steeds meer af of de grotere merken hun specifieke behoeften voldoende kunnen bevredigen. Bij Sonicwall kunnen zij terecht voor een betere, snellere, zeer innovatieve én goedkopere oplossing met aandacht voor de resellers."
 
Binnenkort introduceert Sonicwall ook een nieuw partnerprogramma. Onderdelen van dat programma zijn onder meer loyaliteitinitiatieven, maar resellers krijgen ook de mogelijkheid bieden om specifieke projecten te claimen, waardoor de focus en de samenwerking tussen Sonicwall, het kanaal en de eindklant nog zal worden versterkt. Het nieuwe partnerprogramma wordt waarschijnlijk in het tweede kwartaal van het jaar uitgerold.
 
De producten van Sonicwall worden in België verdeeld door Tech Data/Azlan en Westcon Security.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business