Nieuws

Belgacom zet gsm en vaste lijn in één abonnement

Met Happy Time One lanceert Belgacom vanaf 16 februari voor het eerst een abonnement dat vaste lijn en gsm combineert. Het gaat om een abonnement van 35 euro per maand waar optioneel tot vier bijkomende simkaarten aan kunnen gekoppeld worden.

Met het combinatieabonnement kunt u nationaal zowel vast als mobiel gratis bellen na 17 uur en in het weekend. Belgacom legt voor de zekerheid wel een limiet op van tienduizend minuten naar vaste nummers en tweeduizend minuten naar mobiele toestellen, maar benadrukt dat die beperking te verwaarlozen is. Tijdens de piekuren betaalt u 35 eurocent per gesprek naar een vaste lijn (ongeacht de duur). Naar een gsm betaalt u 35 eurocent per minuut.

Familieproduct
Volgens Michel Georgis, verantwoordelijk voor consumentenproducten en hoofd van Proximus, mikt het bedrijf niet op een specifieke markt. Toch ziet hij het nieuwe abonnement vooral als familieaanbod. Zo kunnen klanten voor tien euro per stuk (eenmalig) tot vier bijkomende simkaarten kopen die dan ook in Happy Time One verwerkt zitten. Toch is er geen afgelijnd profiel waarop Belgacom mikt.

Het abonnement is echter niet uitbreidbaar. Zo is het niet mogelijk om bijvoorbeeld iets meer te betalen om ook in de piekuren onbeperkt te bellen. Ook een combinatie met 3G-abonnementen zit er op dit moment niet in "maar het is geen taboe", benadrukt Georgis. Belgacom wil vooral meer eenvoud voor zijn klanten. Zo moet de samenvloeiing van Belgacom en Proximus ervoor zorgen dat er één database komt, maar ook dat de klant zelf één factuur krijgt voor alle diensten hij bij het bedrijf afneemt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business