Nieuws

interAct Reseller Awards 2008

 

De vijfde editie van de “interAct Reseller Awards” kende acht winnaars. De Awards erkennen het succes van resellers bij de promotie en verkoop van de DataCenter-oplossingen van interAct. Dit jaar ging er voor het eerst ook een prijs naar de beste virtualisatiepartner.
 
De zaal in Kontich liep met een 80-tal aanwezigen vol toen marketing manager Jürgen De Wolf op het podium sprong en op het voorbije jaar terugblikte. interAct mat zich een nieuwe tagline aan – “making the Data Center work” – en vier nieuwe productlijnen -Datacore, Platform Computing, Marathon Technologies en VASCO. Met 41 nieuwe partners trok het kanaal verder open. “Het was een goed jaar”, gaf ook managing director Rudi Lenaerts mee. “We zijn in 2008 met 30% gegroeid.”
 
Het duo Lenaerts en De Wolf zette de toon en het jazzy orkest het ritme van de prijsuitreiking. Wat uitdagend, collegiaal plagend, hielden ze er de spanning in. Ze zetten de zaal zelfs eens op de verkeerde voet. Maar uiteindelijk kreeg ieder wat hem toekwam.
 
‘Best Marketing 2008’ ging naar Qcom (Eurosys, Van Roey Automation en Savaco) voor zijn “let’s shake IT” campagne. ‘Best Market Development 2008’ ging naar Mobile Access die met succes interActs DataCenter oplossingen in de markt wist te zetten.
‘Best Virtualization Partner 2008’ werd Intercare die de beste resultaten boekte in de Virtualization campagne die interAct vorig jaar samen met Citrix organiseerde.
‘Best SMB Partner 2008’, voor de reseller die de beste resultaten behaalde in het KMO-segment, werd Savaco. Die haalde vorig jaar trouwens al dezelfde Award binnen.
‘Best new Partner 2008’ is IDV8. ‘Fastest Growing Partner 2008’, voor de snelst groeiende partner, ging naar Aurelium. RealDolmen tenslotte ging met twee Awards naar huis: die van ‘Best Partner of 2008’ en ‘Best Partner over the last 3 years’.

 

 

Sterke agenda
 
Distributeur interAct, die gespecialiseerd is in Data Center oplossingen van Citrix, AppSense, DataCore, IGEL, Marathon, Platform Computing, RES, ScriptLogic, ThinPrint, VASCO en visionapp, reeg in 2008 zelf ook de prijzen aan elkaar. Zijn trainingscenter organiseerde 37 cursussen en trainde meer dan 250 studenten. interAct organiseerde ook 126 events waarvan tweederde in co-marketing met resellers. Daarop verwelkomde het een indrukwekkende 6.300 aanwezigen. Ook dit jaar gaat men er hard tegenaan. Naast de technische workshops, die twee keer per maand worden gehouden, komt er op 20 februari een ‘Marketing-meets-Marketing’ -waarvoor al 29 resellers registreerden- en van 20 april tot 20 juni loopt interActs DataCenter campagne. Met deze roadshow doet het geheel België aan in samenwerking met 15 resellers. Op 9 en 10 juni gaat in Antwerpen Citrix Benelux iForum 2009 door en op 29 september staat interActs PartnerDay geboekt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business