Security vendor McAfee heeft een nieuwe business unit opgericht om zijn aanbod aan ‘Software as a Service’ uit te breiden. Deze SaaS security business unit zal verantwoordelijk zijn voor alle producten binnen McAfee die via internet geleverd worden, inclusief security scanning services, web en e-mail security services en de op afstand te beheren host-based security […]

Advertentie

Security vendor McAfee heeft een nieuwe business unit opgericht om zijn aanbod aan ‘Software as a Service’ uit te breiden. Deze SaaS security business unit zal verantwoordelijk zijn voor alle producten binnen McAfee die via internet geleverd worden, inclusief security scanning services, web en e-mail security services en de op afstand te beheren host-based security hardware en software.

Volgens CEO Dave DeWalt van McAfee zal deze afdeling bijdragen tot de groei van het bedrijf. “We zijn altijd al een pionier van Software as a Service geweest. Deze nieuwe business unit zal ons niet alleen toelaten onze bestaande oplossingen te versterken, maar ook om nieuwe innovatieve diensten aan te bieden.” Naar eigen zeggen gebruiken nu al miljoenen klanten de ‘security as a service’ producten van McAfee.
 
Als baas voor deze afdeling trok McAfee Marc Olesen op, die tot voor kort de SaaS afdeling van HP leidde.
 
De SaaS producten van McAfee worden exclusief door resellers verkocht. Dit geeft de reseller de mogelijkheid om extra diensten te verlenen aan zijn klanten in de vorm van rapportages. Daarnaast levert het dashboard de reseller in een oogopslag een overzicht van de status van zijn klanten en weet hij ook meteen wanneer een klant zijn licentie moet vernieuwen.

 

Advertentie