Dissip gaat de intelligente gateways van het Israëlische Hypermedia in de Benelux verdelen. De producten van Hypermedia zijn zowel voor KMO’s als voor grote ondernemingen geschikt en zorgen voor telefonie over bedrade, draadloze en IP/Ethernet netwerken. Dissip is als distributeur gespecialiseerd in unified communication systems. De producten van de firma Hypermedia leveren geïntegreerde gesproken communicatie […]

Advertentie

Dissip gaat de intelligente gateways van het Israëlische Hypermedia in de Benelux verdelen. De producten van Hypermedia zijn zowel voor KMO’s als voor grote ondernemingen geschikt en zorgen voor telefonie over bedrade, draadloze en IP/Ethernet netwerken.

Dissip is als distributeur gespecialiseerd in unified communication systems. De producten van de firma Hypermedia leveren geïntegreerde gesproken communicatie voor gebruikers zowel op kantoor als op afstand. De Hypermedia gateway koppelt eenvoudige, soepele en vooraf gedefinieerde koppeling van PRI B-kanalen voor PSTN oproepen, draadloze (GSM, TDMA en CDMA) kanalen en inkomende zowel als uitgaande VoIP kanalen binnen in een compacte behuizing. Als platform van de nieuwste generatie en gebouwd op een open architectuur, levert de Hypermedia passerelle connectie via Bluetooth en Wi-Fi (draadloze LAN).
Naar eigen zeggen zijn de producten van Hypermedia ideale aanvullingen in het gamma voor PBX verdelers, telecom equipment verkopers en installateurs, telecom consultants en integratoren.
 
Door Hypermedia te verdelen, wil Dissip zijn aanbod in de unified Communications markt versterken.
“Wij beogen in de eerste plaats de productiviteit van bedrijven te verhogen, zeker in deze moeilijke periode waar alle kostenbesparingen ten zeerste welkom zijn,” zegt CEO Bert Claessen van Dissip. “Maar bovendien laten deze gateways toe een ongekende integratie te maken van landlijnen, mobiele lijnen en internet lijnen, zodat bedrijven een veel sterker geïntegreerd communicatiesysteem kunnen uitwerken, wat een lange termijn strategie is die zowel de productiviteit als de dienstverlening ten goede moeten komen.”
 
Dissip heeft in zijn gamma ook al de ShoreTel telefooninfrastructuur, en verdeelt ook Meru Networks als onderliggende infrastructuur voor wifi telefoons en de Jabra hoofdtelefoons.

 

Advertentie