IT Reseller publiceert in april een IT Reseller jaarboek en is daarvoor op zoek naar marktgegevens. Help mee aan dit onderzoek en vul nu meteen uw gegevens in. IT Reseller wil in zijn IT Reseller jaarboek (de april-editie van IT Reseller) een overzicht geven van waar het indirecte kanaal voor staat. Om een zo adequaat […]

Advertentie

IT Reseller publiceert in april een IT Reseller jaarboek en is daarvoor op zoek naar marktgegevens. Help mee aan dit onderzoek en vul nu meteen uw gegevens in.

IT Reseller wil in zijn IT Reseller jaarboek (de april-editie van IT Reseller) een overzicht geven van waar het indirecte kanaal voor staat. Om een zo adequaat mogelijk beeld van de markt te schetsen, voert uw blad momenteel een groot onderzoek uit. Op //www.lezersonderzoek.be/itreseller kan u ook uw gegevens invoeren.
 
In het onderzoek wordt onder meer gepeild naar de specialisatie van iedere reseller en de doelgroep waar de reseller zich op richt.
Vul nu meteen nog de enquête in. Als lezer van IT Reseller krijgt u eind april als eerste de resultaten van die onderzoek te zien.
 
De redactie van IT Reseller dankt u alvast voor uw medewerking.

 

Advertentie