Nieuws

Opslagmonsters: tot 9 TB in uw thuisnetwerk

Domotica en beveiliging
U staat op en de koffie is al warm. Terwijl u naar het werk vertrekt, komt achter u het huis tot leven; robots stofzuigen en dweilen de vloer. Bij thuiskomst staat het licht aan, speelt de televisie uw favoriete programma en gaan de gordijnen automatisch dicht. Alles naar wens? Zo niet, dan vraagt u de computer toch om meer. Is dit scenario vandaag al mogelijk? PC Magazine bekijkt en test de laatste technologie om uw huis te automatiseren.

Uw volgende pc
Of u nu een pure surfer, fervente gamer, doorgewinterde video- en fotobewerker of een zakelijke pc-gebruiker bent, dankzij ons bent u helemaal op de hoogte voor de aankoop van uw volgende werkmachine. Viermaal per jaar – in februari, mei, september en december – leest u alles over de nieuwste computersystemen met een mix van notebooks, workstations een desktop-pc’s. Uiteraard worden alle machines grondig gekeurd op hun vernoemde kwaliteiten, en krijgen de allerbeste exemplaren extra aandacht in ons blad.

Virtuele werkplaatsen
Dankzij virtuele werkplaatsen hebt u altijd toegang tot uw bestanden, contactpersonen en e-mail. En dit ongeacht of uw werksysteem in de buurt is. PC Magazine slaat aan het werken met USB-geheugensticks en gespecialiseerde toepassingen die toelaten om uw werkomgeving – letterlijk – bij de hand te houden. Ook de vele collaboratieve webdiensten worden in dit dossier onder de loep genomen.

Netwerkschijven
De goedkoopste én zuinigste manier om drie, vier of zelfs meer terabyte aan opslagcapaciteit toegankelijk te maken via een computernetwerk, is door gebruik te maken van een Linux-gebaseerde NAS. We zetten er een handvol voor u op een rij, en kiezen de best presterende eruit.

Product van het jaar
De stemmen zijn geteld, het stof is gaan liggen, hoog tijd om de resultaten bekend te maken. Welke ICT-producten gaan deze keer aan de haal met de felbegeerde titel van Product Van Het Jaar? Alle winnaars en niet-winnaars uit de tien categorieën worden op een rij gezet en uitgebreid geanalyseerd op hun populariteit.
 

Gratis bij PC Magazine: Volledige versie Ashampoo Burning Studio 2009

 

 

PC Magazine schenkt u in dit nieuwe jaar de volledige en onbeperkte versie van Ashampoo Burning Studio 2009. Deze brandsuite ter waarde van € 39,99 kan echter zo veel meer dan alleen maar cd’s en DVD’s beschrijven. Ontdek het zelf! Verder moet u absoluut Microsofts Windows Live Essentials-suite uitgeprobeerd hebben; het schoolvoorbeeld van een gratis softwarebundel die u toelaat om te chatten, mailen en nog veel meer. Dat alles vullen we aan met topsoftware om uit te proberen, waaronder Acronis True Image Home 2009, GFI LANguard 9, MojoPac en Mindjet MindManager 8.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business