Azlan organiseert op 4 februari een workshop over de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen. De producten van CA en VMWare staan daarbij centraal.   De vraag naar virtualisatie groeit gestaag en wint ook in KMO’s aan populariteit. Door het toepassen van virtualisatie op een computerinfrastructuur kan een organisatie aanzienlijke kosten besparen. Te vaak echter vergeten […]

Advertentie

 

Azlan organiseert op 4 februari een workshop over de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen. De producten van CA en VMWare staan daarbij centraal.
 
De vraag naar virtualisatie groeit gestaag en wint ook in KMO’s aan populariteit. Door het toepassen van virtualisatie op een computerinfrastructuur kan een organisatie aanzienlijke kosten besparen. Te vaak echter vergeten organisaties dat bij virtualisatie ook beveiliging een aandachtspunt is: op deze gevirtualiseerde omgeving draaien toepassingen en data die goed beschermd moeten worden.
 
Om één en ander te verduidelijken, organiseert de value add afdeling van Tech Data, Azlan, een workshop over de manier waarop producten als ARCserve en CA XOsoft van CA kunnen helpen om het gevirtualiseerde datacenter beter te beveiligen. Deze oplossingen garanderen ‘disaster recovery’ en ‘business continuity’, op ieder moment en overal. Tijdens de live demo’s zal getoond worden hoe deze producten samenwerken met de oplossingen van VMWare.
 
Deze workshop met live demo vindt plaats in de Azlan demo room bij de Tech Data vestiging in Aalst. Het programma start om 10u met presentaties, en na een broodjeslunch zijn er live demo’s.
 
Inschrijven kan op  [email protected].

 

Advertentie