Nieuws

Onderzoek: welke internetdiensten kunnen op kantoor niet door de beugel?

Het gebruik van de kantoor-pc en de internetverbinding van het bedrijf voor privé-doeleinden wordt vaak oogluikend toegestaan. Maar soms moet er toch drastisch worden ingegrepen. Smart Business Strategies gaat na hoe bedrijven dit aanpakken. Ook u kan deelnemen aan onsonderzoek door onze korte vragenlijst in te vullen.

Het gebruik van de kantoor-pc en de internetverbinding van het bedrijf voor privédoeleinden wordt in zowat elke onderneming oogluikend of met lichte beperkingen toegestaan.

Maar soms moet er toch drastisch worden ingegrepen om de veiligheid en vlotte werking van de computersystemen te garanderen. Toepassingen die de deur openzetten voor virussen worden geblokkeerd en het downloaden van bijvoorbeeld massale hoeveelheden muziek- of filmbestanden wordt onmogelijk gemaakt.

Voor een volgende editie van Smart Business Strategies gaan we na hoe verschillende bedrijven, en hun IT-managers, dat in België aanpakken. Wij willen u daarom vragen om onderstaande, korte vragenlijst in te vullen voor 6 februari 2009.

U vindt de vragenlijst door op deze link te klikken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business