Telenet trekt vanaf 2 maart de prijs van zijn Freephone-abonnement (vaste telefonie) op van 17,34 naar 18,28 euro per maand, wat een stijging van 5,37 procent is. Voor analoge en digitale kabeltelevisie betaalt u al vanaf 2 februari respectievelijk 0,65 en 0,60 euro per maand extra. In Interkabel-gebied gaat het om een stijging van respectievelijk 0,66 […]

Advertentie

Telenet trekt vanaf 2 maart de prijs van zijn Freephone-abonnement (vaste telefonie) op van 17,34 naar 18,28 euro per maand, wat een stijging van 5,37 procent is. Voor analoge en digitale kabeltelevisie betaalt u al vanaf 2 februari respectievelijk 0,65 en 0,60 euro per maand extra. In Interkabel-gebied gaat het om een stijging van respectievelijk 0,66 en 0,61 euro per maand.

De stijging heeft volgens Telenet te maken met een "aanpassing aan de levensduurte", wat wil zeggen dat het bedrijf zich aanpast aan stijgende kosten en investeringen. Aan het abonnement Freephone Europe wordt niets gewijzigd.

Voor de internetabonnementen plant Telenet momenteel geen prijsverhoging. Ook de zogenaamde shakes, die internet, televisie en telefonie bundelen, worden niet duurder. De reden daarvoor is dat Telenet zijn triple play-aanbod, net zoals Freephone Europe, aantrekkelijk wil houden.

Advertentie