Nieuws

Business meets IT zet seminarie-activiteit voort

In Brussel vond dinsdag het derde seminarie plaats in de reeks Business meets IT, over groene IT. Het is het laatste seminarie van dit jaar, maar organisator José Delameilleure plant volgend jaar een nieuwe reeks van vier. Hij verwacht dat die nieuwe activiteit voor Minoc Business Press dit jaar break-even draait.

De seminaries van volgend jaar worden licht aangepast op basis van de feedback van de deelnemers. Zo wordt afgewogen of het centrum van Brussel wel de beste locatie is en allicht zullen alle sprekers volgend jaar in het Engels presenteren. Maar het concept blijft onveranderd: in de voormiddag sessies voor de zakelijke kant, in de namiddag meer gericht op IT’ers.

De Business meets IT-seminaries trokken elk gemiddeld 80 deelnemers. Daarbij was het eerste, over retention management, het populairst. “Voor ons als organisator gaan de evenementen break-even uitkomen,” zegt José Delameilleure, B2B-uitgever bij Minoc Business Press, “Maar ze zijn vooral goed voor ons imago. We willen hoogstaande content leveren, zowel in de magazines als op de sites. De seminaries zijn daar een aanvulling op.”

Los van de feedback vermoedt José Delameilleure dat de meeste deelnemers tevreden waren: “We zien dat de deelnemers gemiddeld met een ‘to do’-lijstje van 5,2 items naar huis gaan. Traditioneel ligt dat lager. Men oordeelt dat een deelname die 3 punten oplevert al als geslaagd mag worden beschouwd.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business