Nieuws

De ideale start voor zelfbouwers: 26 pc-kasten ontleed

Computerbehuizingen
Wie zelf zijn pc in elkaar steekt, weet dat de juiste kast bijdraagt tot een stabieler systeem. Ons testlab steekt de handen ver uit de mouwen en beoordeelt tientallen systeemkasten – zowel midi- als maxitorens – op hun degelijkheid. Bovendien leggen we de lezer uit waar op te letten bij de aankoop ervan. Daarnaast brengen we een overzicht van de beste kasten voor een specifiek doel: mediacentergebruik, thuisserver, mini-pc of gewoon een coole kast om eens flink mee uit te pakken.

Digitale SLR-camera’s
Ook dit jaar brengt PC Magazine een round-up van digitale SLR-camera’s en ook deze keer leggen we de nieuwe lichting toestellen uit de middenklasse op de pijnbank. In samenwerking met het gespecialiseerde testlab DCTau onderzoeken we de technische kwaliteiten van deze toestellen en gaan we na hoezeer deze toestellen geschikt zijn voor de gevorderde fotoliefhebber.

CGI
Computer-generated Imagery, of kortweg CGI, is de kunst van het met behulp van een computer ontwerpen van 2D- en 3D-beelden. We gaan in vogelvlucht doorheen de geschiedenis van CGI, brengen interviews met experts en maken de lezer enthousiast om vooral zelf aan de slag te gaan met pakketten zoals Renderman, Cinema 4D en 3ds Max.

Vista Tweaking
Zoals bij ieder besturingssysteem bestaan er ook voor Windows Vista de nodige tweaks en optimalisaties die het maximum uit uw pc kunnen halen. In afwachting van Windows 7 reikt PC Magazine u alle tools, registeraanpassingen, tips en instellingen aan om Vista sneller en beter dan ooit te maken.

Gratis DVD met jaararchief 2008 en volledige versie MixVibes Home 6

Een DVD-schijfje vullen met software is vandaag gemakkelijker dan ooit; de demo van Tomb Raider: Underworld bijvoorbeeld weegt liefst 1,2 gigabyte. Maar dat betekent niet dat we u eender wat serveren. Om te beginnen, staat het volledige jaararchief 2008 van PC Magazine op de DVD. Prima geschikt als naslagwerk, of gewoon handig om een workshop te printen en naast uw pc te leggen.

Daarnaast trakteren we u op de volledige versies van MixVibes Home 6 ter waarde van 49 euro. Dat alles vullen we aan met exclusieve demo’s en een keur aan gratis software met onder andere DVD Flick, Nero Move It, XBMC 8.10, Autodesk 3D Studio Max 2009 en FIFA Manager 09. U zal zich zeker niet vervelen!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business