Nieuws

Gratis upgrades bij Open-E

De Duitse storagesoftware-ontwikkelaar Open-E stelt een gratis ugrade ter beschikking van al zijn trouwe klanten die sinds de lancering van Open-E Data Storage Server gebruik maken van softwareoplossing van Open-E. De Belgische distributeur Triple S ziet veel mogelijkheden voor de producten van Open-E. 

“Deze all-in-one-oplossing tovert gelijk welke server om in een geavanceerde storageoplossing met ongekende mogelijkheden en ongelimiteerde opslag.” zegt Roel De Frene van Triple S. Vorige maand pakte Open-E uit met het nieuws dat zijn software gecertificeerd werd door VMware en Virtual Iron. “Dat deed de vraag naar deze storageoplossingen geweldig stijgen.” zegt De Frene.
 
Naar aanleiding van de groeiende vraag in de high-end markt lanceert Open-E nu ook high-end features in hun data storage server, zoals iSCSI failover, WORM, NDMP support for universal backup, enzovoort. “Wij denken dat vooral de gebruikers van VMware ESX en ESXi interesse zullen hebben voor iSCSI failover,” zegt De Frene, “vooral dankzij de prijszetting van 899 euro. Bovendien leent deze software zich ertoe om op basis van traditionele hardware, zoals bijvoorbeeld Supermicro, goedkopere storage aan te kopen.”
 
De features die gratis meekomen met de upgrade zijn Automatic Failover for High Availability Clusters (een oplossing die de gebruiker in staat stelt één iSCSI volume te definiëren dat zich eigenlijk op twee aparte synchrone machines bevindt), WORM Support for Digital Archiving (een ingebouwde virtuele backup oplossing waarbij virtueel tapes worden gemaakt op harde schijf) en NDMP Support for Universal Backup.
 
Open-E distributeur Triple S heeft in zijn lab in Lokeren een demo uitgewerkt zodat resellers die deze oplossing willen testen, ze live aan het werk kunnen zien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business