Nieuws

Betere zoekmogelijkheden voor Linkedin

Nieuwe functies maken het gemakkelijker om mensen op het spoor te komen via Linkedin. De zakelijke socialnetworkingtool laat nu toe om verfijnd te speuren.

De nieuwe zoekfunctie verschijnt al tijdens het invoeren van een naam in het zoekvenster. Nog tijdens het typen zal de site mensen uit uw contactennetwerk aanbieden.

Contacten met beeld
De zoekresultaten verschijnen nu met foto’s. Maar belangrijker is een reeks filters die u kunt toepassen om uw zoektocht te verfijnen. Zo kunt u de zoekresultaten ordenen aan de hand van de sterkte van de relatie tussen uzelf en een contact, op basis van sleutelwoorden en door rekening te houden met aanbevelingen.

Er zijn ook bijkomende zoekvensters om dieper te graven in zoekresultaten. U kunt bijvoorbeeld in een lijst van webontwikkelaars zoeken naar ervaring bij een bepaalde onderneming.

Linkedin voegt verder personalisatiemogelijkheden toe. De presentatie van de zoekresultaten kan op een simpele of geavanceerde manier, maar het wordt ook mogelijk om zelf te bepalen welke eigenschappen in de zoekresultaten moeten verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business