Nieuws

Derde bèta IE8 begin 2009 online

Microsoft toont begin volgend jaar een derde publieke testversie van Internet Explorer 8 voor het zijn vernieuwde browser definitief in omloop brengt.

Dat schrijft het hoofd van Internet Explorer Dean Hachamovitch op de IEBlog. Volgens de Redmondenaar is zijn team nog altijd bezig om de meer dan twintig miljoen Internet Explorer-sessies van alle gebruikers die de tweede bètaversie van IE8 uitprobeerden te analyseren. In het eerste kwartaal van 2009 moet dat leiden tot de release candidate, traditioneel de laatste stap voor een definitieve introductie.

“We willen dat de technische gemeenschap van mensen en organisaties die interesse hebben in webbrowsers deze update opvat als een sterk signaal dat IE8 in feite compleet is,” zegt Hachamovitch, “We willen dat ze hun sites en diensten testen met IE8, veranderingen doorvoeren die ze nodig vinden voor de beste gebruikerservaring en kritieke problemen aan ons melden.”

Tot de release candidate online verschijnt, kunnen webgebruikers de Nederlandstalige tweede bèta van Internet Explorer 8 op deze pagina downloaden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business