Nieuws

100 % veilig voor virussen, spyware en hackers

Beveiligingssuites

Wie zonder beveiliging zijn computer gebruikt, stelt zich bloot aan ontelbare risico’s. Welke beveiligingssuite u moet kiezen om uw computer af te schermen, blijkt echter niet zo eenvoudig. We willen een pakket dat waar voor zijn geld biedt en voor een uitstekende bescherming zorgt, en dat alles zonder ons dagelijks computergebruik al te veel in de weg te zitten. PC Magazine onderwerpt beveiligingssuites aan zware tests en kiest de beste softwareoplossing om uw veiligheid te garanderen.

Beste PC van België

In een allesomvattende shoot-out gaat PC Labs op zoek naar de beste allround-pc van 2008. Lokale pc-bouwers en grote merken krijgen de kans om hun kunnen voluit te etaleren. Welke componenten zitten er in de pc, hoe goed werken ze samen en is de afwerking zoals het hoort? Dat er keuzes moeten gemaakt worden staat vast, maar binnen het budget blijven en toch een krachtige en vooral complete allround-pc afleveren is iets wat alleen de allerbeste voor elkaar krijgen.

Gameaccessoires

Of het nu gaat om trillende racestuurtjes, 3D-monitors of F16-joysticks, de redactie van PC Magazine neemt de zware taak op zich om de hipste en meest indrukwekkend ogende gameaccessoires voor u uit te proberen. De vraag die we daarbij proberen te beantwoorden: draagt al die dure hardware echt bij tot een betere spelervaring?

Hack eens… Windows-wachtwoorden

Als u ooit een Windows-wachtwoord heeft ingevoerd om vervolgens te ontdekken dat u het wachtwoord niet meer weet, dan bent u niet de enige. Wij laten u zien hoe u Windows-wachtwoorden kraakt. Ook geven we aan hoe lang u daarmee bezig bent, zodat u enige indicatie heeft van de juiste stap: kraken of opnieuw installeren.

Gratis cd met complete toolkit: 5 volledige softwareversies!

Waar kunnen we u deze maand een plezier mee doen? Wat te denken van een complete toolkit voor uw pc? Of u nu wilt back-uppen, defragmenteren, printen of wachtwoorden beheren, het staat allemaal op onze cover-cd. Het zijn stuk voor stuk tools die hun handigheid allang bewezen hebben. Dat alles overgieten we met een sausje van een absolute topdemo: Nero 9.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business